От х:

Днес в x:

Отрязаха двама в конкурса за секретар на общината

Двама кандидати не са допуснати до последния етап в конкурса за секретар на община Х асково – интервюто. Това са Таня Тенчева-Арнаудова, която не се е явила на защита на концепцията си и Атанас Стоилов, който пък не е достигнал минималния резулатат от 8 точки при защитата на концепцията. Така в надпреварата за шефската длъжност продължават Яница Динкова и Костадинка Налбантова.

Само един кандидат остава в конкурса за шеф на отдел “Архитектура, градоустройство и кадастър” в дирекцията по архитектура на общината – Тоня Маркова. Няма недопуснати за следващия етап.

Трима остават да се състезават за шеф на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост” - Марина Ташева, Юмер Мерт и Янко Петев. И в този конкурс няма недопуснати до интервюто.

Гергана Киримова пък остава единственият кандидат за поста директор на административната дирекция в общината. До интервю не е допуснат Атанас Стоилов, който не се е явил за защита на писмената концепция.

Всички интервюта с допуснатите кандидати са насрочени за 11 април.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ре
    Реформатор- лаладжия
    15 -6
    17:15, 30 мар 2018
    Боже Боже до къде я докарахме с тоа Герб Юмер Мерт е ЗООТЕХНИК по образование защо не си гледа и пасе овцети и кравите в Козлец ами хукнал по конкурси
    • Уж
      ужас
      17 -1
      19:09, 30 мар 2018
      Юмер Мерт е най-големия мошеник. Беше кмет на с.Козлец. Каза, че ще оправи селото, а оправи само себе си. Затова после никой не гласува за него. На последните избори имаше осем гласа. Голяма грешка ще е да го допуснат до някакво място. Член е на ДОСТ и е краен като тях макар че се прави на член от реформаторите.
  • 2
    Ко
    колега
    16 -7
    18:18, 30 мар 2018
    Мъките са от една година точно върти и суче да бъдат керимова,петев ,налбантова,но малкосе засука с нея,че може и димитровградчанката да бъде,но пък обещанията за родата са големи..цирк! Само в присъствието на софиянци-изпитна комисия,може да се намерят точните хора. Беливанов общината стана сватовегейт.
  • 3
    Ан
    АНГЕЛ
    15 -3
    19:16, 30 мар 2018
    Ха ха, пълен смях! Защо толкова ги влачи ха, то от самото начало се знаеше, че тези тримата ще бъдат! Вечните кандидати и вечно провалящите се! Да живее демокрацията
  • 4
    Пе
    Петър
    18 0
    19:51, 30 мар 2018
    какъв секретар на общината иска да става измамницата ЯНИЦА ДИНКОВА .която я изгониха за далавери в закрила на детето...
  • 5
    Зл
    златка к
    5 -2
    23:04, 30 мар 2018
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Последни новини