От х:

Днес в x:

Спипаха 1290 кутии безакцизни цигари

Районна прокуратура-Свиленград наблюдава две бързи производства за общо 1290 кутии цигари без акцизен бандерол, съобщиха от държавното обвинение.

Част от цигарите са открити в лек автомобил Мерцедес, спрян за полицейска проверка на 5 февруари 2018 г. в Свиленград. Папиросите били в кашон в багажника на колата, шофирана от 49-годишния Теодор В. Вътре имало общо 50 стека цигари от марката “Winson Blue” или общо 500 кутии.

Последвало и претърсване в жилището на водача, където са намерени още 290 кутии безакцизни цигари. По случая е образувано бързо производство срещу Теодор, извършват се и процесуални-следствени действия.

Останалата част от незаконните цигари са открити от полицаи същия ден на главен път І – 8 край Свиленград. Папиросите – 500 кутии били в кашон. 48-годишният свиленградчанин Стоян Найденов е привлечен като обвиняем по това бързо производство и е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По случая се извършват процесуално-следствени действия.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    По
    Порчо
    3 0
    14:14, 7 фев 2018
    Тези да не са от кутиите, които другаря Борисов изравя от кошчетата за боклук?
  • 2
    Ми
    Митничар
    4 -1
    15:34, 7 фев 2018
    Почнете проверки от митницата и работещите на нея.Забогатяли са доста над заплатите си.А такива като Кирил Зашкев Хасковлията дето лапа с години женичката му милата няма ден работа,и студентка издържа,коли и мотори поддържа почивки плаща и какво ли не с една заплатка на държавен служител.И само той ли е така с купената диплома?Сега се стягат нови попълнения готови за лапане.
Последни новини