От х:

Днес в x:

Тирът паднал от моста на река Марица заради несъобразена скорост

Инцидентът с турския тир, който падна от 30-метров мост в река Марица край Харманли, е станал заради несъобразена с пътните условия скорост. Това съобщиха от областната дирекция на МВР.

Катастрофата стана вчера сутринта, когато 51-годишният водач се движил по автомагистрала „Марица“ в посока Свиленград – София. Товарният автомобил поднесъл, разбил разделителната мантинела на двете пътни платна и ограничителната мантинела в ляво по посока на движението, вследствие на което паднал през моста на реката.

От удара, шофьорът е със счупена лява ключица, отказал болнично лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ку
    Курти
    10 -4
    16:12, 22 яну 2018
    Сериозно ли водача е виновен! До сега бяха виновни : заледения път,слабото желязо на мантинелите,кривия асфалт,мъглата ,и всичко друго ,но не и водача.Значи има напредък щом вече не търсим под вола теле.Сега и една хубава глоба да му треснат за разбитите мантинели и създадената опасност за останалите на пътя.На всякъде в Европа спазват правилата само като влязат в България карат като луди,на всичкото отгоре и пияни.
  • 2
    На
    Набора
    3 -3
    22:48, 22 яну 2018
    Даалията се чувства недосегам в БГ. Иначе след Бг спазват всички закони.
    • Ma
      MAAVI PARA
      2 -3
      00:18, 23 яну 2018
      Напротив той е анадолия, даалия си ти нищожеството който живееш на балканите ,. Даалия означава точно балканджия.......... Но . На вас е мн. Трудно да се обясят тези неща , например че Левски е предаден от вас и по ваше искане обесен, че Ботев е убит от сина на тачената в българската история баба Тонка обретенова , и че булгарите са от тюркски произход и че не е имало робство и т.н.
  • 3
    Ку
    Курти
    3 -1
    23:51, 22 яну 2018
    До този който ми е дал минус на коментара: Не ти пожелавам"щастието" да срещнеш точно такъв тираджия,който несъобразявайки скороста прескочи двете мантинели и ти пътувайки със семейството да си му насреща. Не ти го пожелавам ,но се замисли когато даваш отрицателни коментари на хора които критикуват остро идиотщината на пътя,защото вярно че всеки може да е на мястото на тираджията ,но всеки може и да е отсреща и без вина да си отиде заради лошата преценка някой.
  • 4
    X
    X
    2 -3
    00:31, 23 яну 2018
    Камионат може да кара с 90, с колко е превишил аджаба? Проста натция сме ние.
Последни новини