От х:

Днес в x:

20 коли в тапа заради неправилно паркиране

Изображение 1 от 2

    Най-малко 20 автомобила се оказаха тази сутрин в състояние на безизходица по ул.“Г. Кирков“ заради паркирали автомобили на и без това тясната зона, сигнализираха читатели на haskovo.net, попаднали в „тапата“ за повече от десет минути.

    И от двете страни на улицата паркирането е абсолютно забранено, но най-редовно ограничението се нарушава.

    Повечето от паркиралите обаче са принудени да са нарушители, тъй като наоколо има две поликлиники и нито едно паркомясто за хората, за които е наложащо да спрат там при посещение на лекар. Има обаче и такива, които ползват улицата в близост до центъра като безплатен паркинг, възмущават се шофьорите от сутрешното задръстване. 

    Заради създалото се неудобство от тази сутрин, и за да се регулира придвижването по улицата, шофьорите призовават всяка сутрин да има патрул по трасето.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ян
      Янков
      36 -10
      11:00, 18 яну 2018
      И дума да не съм чул, срещу полицията. Те в седем още спинкат сладко. В осем отиват на работа, до десет уговарят новите заплати, обядват - след това дремват леко в патрулката. След обяд стачкуват , и в седемнадесет часа, са си измили ръцете , и си тръгват. Ето това се казва -да работиш в услуга на обществото!
      Хвала!!!
      • 00
        001
        20 -23
        11:18, 18 яну 2018
        Защо не станеш и ти полицай щом получават пари за нищо!!!!!!!!Тези хора патрулират по определен график от толкова до толкова часа тук после там какво си мислиш че една шепа хора могат да огреят навсякъде ли??????????Имайте малко култура и не нарушавайте правилата вместо да ревете че няма кой да ви глоби!!!!!!!!!
      • До
        До Янков
        7 -3
        13:19, 18 яну 2018
        Обявен е и конкурс за назначаване на 12 старши полицаи и 10 младши автоконтрольори в Областната дирекция на МВР – Хасково.
        Кандидатите трябва да са дееспособни физически, да имат само българско гражданство, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, да не са по-възрастни от 40 г., да имат средно образование.
        В конкурса ще бъдат изследвана физическата годност на кандидатите, предвидено е психологическо изследване и заключително интервю.

        Успех в новото начинание и да почерпиш като те назначат.
    • 2
      Вс
      Всевишния Кенанец
      14 0
      12:43, 18 яну 2018
      да зададем въпроса към Общината и дирекция Архитектура...как се одобряват проекти за Поликлиники без парко места...и колко хора се отказаха да правят магазинчета и други обекти заради тези паркоместа...изпуснахме времето когато начело беше арх.Хасърджиева при нея всичко беше възможно, затова в града е такъв хаос с търговски обекти и паркоместа
    • 3
      Ку
      кумчо вълчо
      10 -1
      14:47, 18 яну 2018
      Общинската полиция никога не върши нещо свястно! Улиците са затапени от паркирани коли, а полицията дебне само пред малкия "Килер". "Раковска" е със спрени коли по цялото й протежение, бул. "България", "Г. Кирков", "Св.Св. Кирил и Методий"..............Оставам с впечатлението, че тази институция глобява само подбрани коли от по-обикновените марки и по- обикновени хора!
    • 4
      Дс
      дс
      2 0
      03:25, 19 яну 2018
      *** за зала спартак !!! Дано падни !!!
    Последни новини