От х:

Днес в x:

Три коли се разбиха до училище „Васил Левски“

Изображение 1 от 5

    Три коли се разбиха на кръстовището на улиците „Стара планина“ и „Кирил и Методий“, до училище „Васил Левски“ в Хасково. Инцидентът стана около 17:30 часа.

    По първоначални данни автомелето е предизвикано от шофьор на Мерцедес, който се движил по надолнището на „Стара планина“. На кръстовището до училището тръгнал да завива наляво, когато отнел предимството на идващия отсреща лек автомобил Фолксваген Голф, движещ се направо. При сблъсъка между двете коли е ударена и друга кола, Фолксваген Пасат, чиято шофьорка изчаквала на кръстовището. При катастрофата тежко пострадали хора няма, но предницата на Мерцедеса беше разбита. Водачът на колата беше млад мъж, който заяви само, че е шофирал с около 30 км/ч. Той обяснил пред шофьора на Голфа, че е изпуснал педала на спирачката, при което последвал удара. Пасатът беше свит в предния ляв край.

    На място пристигна линейка и полицаи, които да изяснят причината за инцидента. Повече подробности за катастрофата трябва да дадат утре от областната дирекция на МВР.

    Около училището обаче се беше насъбрало множество хора, които разгорещено коментираха, че можеше да пострада някой пешеходец, тъй като по това кръстовище минават голяма част от учениците на „Васил Левски“.

    Заради катастрофата движението в района беше блокирано, тъй като колите затапиха кръстовището.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Не
      Незапознат
      23 -5
      19:23, 8 яну 2018
      То рано или късно там някой ще бъде отнесен.Направо си е чудо че досега няма издухано дете от училището от подобен индивид изпуснасал педала на спирачката.Пък и не само подрастващите са застрашени.Колко пъти ставаха там подобни инциденти?И какво?Тука само дрън дрън журналисти и коментиращи без някой някого да чуе и промени нещо.Миналата зима снегопочистващите машини завлякоха легналите полицаи.То беше навик им станало да вървят с вдигнати гребла но явно на тази машиносмяна се е паднал прекалено съвестен работник и ги е свалил малко повече за по сигурно.Няма нищо.Стават такива неща.След получилата се скоростна отсечка докато не стана някой друг сакатлък и уплаха никой не ги върна.Сега има но са пародия за тукашният водач на МПС.С по висока скорост спокойно се минава.
    • 2
      Ив
      Иван
      18 -7
      19:45, 8 яну 2018
      Бързия голф се предаде най-сетне...
    • 3
      Кр
      КРАЗ
      22 -3
      08:42, 9 яну 2018
      Не е изпуснал педала, а се е направил на бабаит- щом е с Мерцедес може да отнема предимство... Масово явление, ежедневно! Ама Голфчето и той бързак, макар че си е с предимство!!!
    • 4
      To
      Tonich
      22 -2
      09:11, 9 яну 2018
      Не е изпуснал педала на спирачката, а е пропуснал първите седем години от живота, точно когато човек се става.....
    • 5
      Бе
      Бе
      3 -1
      20:58, 9 яну 2018
      Маи наистина Голфу е карал много бързо . Дали полицаите са обърнали внимание на разположението на автомобилите .Този тежък Мерцедес ако удари голфу дали ,нямаше да е в оградата на училището.GiG
    • 6
      Ив
      Иван
      1 0
      22:17, 12 яну 2018
      То голфа постоянно кара бързо и бръмчи с тоя РЕМУС. Ама да му е за урок другия път с ограничението да кара,
    Последни новини