От х:

Днес в x:

Хасковлия пробутал менте „Айфон 10“ за 1590 лева през интернет

Хасковлия опита да пробута менте „Айфон 10“ за 1590 лева на 46-годишен созополчанин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Измамата е разкрита при съвместни полицейски действия на служители от Районно управление в Созопол и криминалисти от Хасково.

Мъжът от морския град си купил мобилния телефон през електронен сайт. След доставка с куриерска фирма установил, че Айфонът е реплика, тъй като IMЕI номера на телефона се различава от този на гърба на кутията и същия не може да бъде регистриран в официалния сайт на „Iphone“. По-късно е установен извършителят на деянието – това е 18-годишният хасковлия И. Г., криминално проявения и осъждан. При претърсване в дома му на хасковската улица „Индже войвода“, е намерен и иззет мобилния телефон, с който е водена кореспонденцията със созополчанина по време на извършване на измамата. Младежът е бил призован вчера в Районно управление в Созопол, където направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Xm
    xm
    35 -2
    16:01, 19 дек 2017
    А този дето иска да купи айфон 10 за 1590 лв. не се ли замисли, че нещо не е наред :))))) или вярва, че по Коледа стават чудеса :)))))
    • Jo
      jo
      8 -1
      07:39, 20 дек 2017
      и каква е измамата?има си тест и преглед преди покупката и т.н...като не му харесва да не го взема,нали така?връща си го и си плаща обратно куриера и чао...най-много да тегли едни майни на това момче,че го е разкарал и това е....
  • 2
    Ма
    МАНГО
    5 -3
    00:15, 20 дек 2017
    ............................................................................................................................................................................

    П.П. Да ви имам тъпия сайт - не мога да напиша на латиница нито призводителя, нита капацитета на телефона. Пълен смях. А защо тогава искате да пиша кода на латиница?
  • 3
    Па
    Павлов
    2 0
    09:34, 20 дек 2017
    Тука съм съгласен напълно!!! И освен това при напълно верен код, пише "Грешка при попълване на формуляра", пък не съм робот!

Още новини

Последни новини