От х:

Днес в x:

Монтираха лампи на стадион „Младост“

    Няколко прожектора вече ще осветяват стадион „Младост“ в Хасково. Днес осветителните тела бяха монтирани на стълбове на уличното осветление от служители на общинско предприятие „Екопрогрес“. Преди това бяха окастрени и част от клоните на дърветата, за да не засенчват осветлението.

    4 от тях са прикрепени на стълбовете по булевард „България“, а 2 от лампите са монтирани на покрива на залата на борците.

    Прожекторите бяха монтирани по сигнали на граждани, които настояват за осветяване на спортното съоръжение, където се спортува често и след 17 часа през зимата, когато вече е тъмно. Темата с осветяване на стадиона беше засегната и на заседание на Общинския съвет.

    От общината обмислят да монтират такива прожектори и по външната алея на стадион „Хасково“ на „Ямача“, където също спортуват голяма част от любителите и състезателите. На този етап обаче се обмислят варианти за поставянето им, тъй като там няма стълбове и улични лампи.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ив
      Иван
      9 -2
      15:31, 6 дек 2017
      Добре е ,че това младото момче се зае с стадиона и малко по малко го вкара в ред .Сега хората от квартала идваме да гледаме и мачове и да си правим разходки през деня а сега и вечер човек може да се разтъпче .Само не мога да разбера как така кацна тази кафемашина там не ,че е лошо но нали уж викаха ,че бил занемарен ,било опасно а слагат кафемашина???Явно някой като се занимава с стадиона има и хора а тези хора могат да пият и кафе :) В квартала няма други паркове освен горе на македония ама там е много занемарен и опасен и някой разчете това и сложи и кафемашина и залата пооправиха абе става вече .Ама като гледам уж някой треньори постоянно плюят ,че нищо не се прави а изведнъж си сложиха кафемашина на залата да се чуди човек как така ?Много хора искаха да го затварят ама сега всеки иска долу да играе като слушам трениращите .
    • 2
      Ми
      Минчев
      3 -2
      18:26, 6 дек 2017
      Стадионите и залите да се продадат на търг на частни организации и след това общината и държава да не наливат там пари! Частниците да му мислят - нали са комбинативни как да си изкарват парите, НО БЕЗ ДОЕНЕ НА ДЪРЖАВА И ОБЩИНА! Да си правят клубове и да си се развиват! Държавата на се се бърка в спорта и да не дава пари навятъра!
    • 3
      Ме
      меги
      10 0
      19:15, 6 дек 2017
      Благодаря на журналистите, адекватното поведение на кмета на град Хасково г-н Беливанов и бързата реакция на директора на Екопрогрес ! Показахте на цялата общественост, че можете да работите в екип в името на доброто и комфорта на гражданите! Браво ! Обещавам , че ще отслабна 10 килограма и никога да не посетя кабинета по травматологията на болницата !
    • 4
      Ко
      Компакт
      4 0
      21:41, 6 дек 2017
      И какво стана в крайна сметка с прословутите модерни проекти за стадион Младост яснота туй онуй ... Години наред тревата беше като пасище и неравности пистата с тези поне 30 годишни гуми жалка картина и на всичко отгоре и тренират децата и юношите на спортното училище само травми ще си докарат.С лампите поне си измиват ръцете в правене на добрини за бягащите.. :(:(:( И Меги поне 10 кг. Да смъкнеш и ще се надишашс изгорелите газове от автомобилите на улицата.
    • 5
      Пе
      Петко
      2 0
      07:38, 7 дек 2017
      Абе вижда се ,че се мъчат хората да направят нещо по стадиона къде с помоща на общината къде с личен труд на футболния клуб .Както и да го погледнеш се прави малко по-малко,като гледам и тоалетната ще стане защото такова съоржение на свободно ползване няма как да няма тоалетна .Срамно е !Младия съветник си върши работата колкото може момчето ама трябва да не спира още ...ощее трябва .
    • 6
      To
      Tonich
      2 0
      08:50, 7 дек 2017
      Добре е, че се монтиран нови лампи за осветяване на града ни .
      Но още по добре би било, ако се проверява и състоянието на съществуващото осветление.... Кв. Тракийски от една седмица тъне в мрак, на юг от бул. Илинден е тъмно като в рог . Добре, че тези дни имаше супер Луна та може да се вижда. Няма да е лошо институциите занимаващи се с това да се самосезират и да оправят светлото на тракийци !

    Случаен виц

    Последни новини