От х:

Днес в x:

Най-богатото хлапе в Дубай показва съкровищата си (видео)

Рашид Белхаса е на 15 години, учи в Международното училище в Дубай. В мрежата е доста нашумял, за което е положил сериозни усилия. Тийнейджърът редовно се снима със звезди - Ники Минаж, Марая Кери, Антъни Джошуа, Meek Mill и Tyga и даже има видео с разходката си в 10-милиарда-доларовото имение на DJ Khaled.

Особено известно стана видеото му с Ferrari, цялото в лога на Supreme и Louis Vuitton. Горките потребители, за първи път попаднали на канал Money Kicks може да се шокират, да се ядосат или да завидят на младежа със суперколите, които той даже на може да кара. Но пък изглежда може да си ги позволи. Бащата на Рашид е строителен предприемач и изпълнителен директор на Belhasa International, а състоянието му надхвърля  2,3 милиарда долара. Синът е заобиколен отвсякъде с богатства и не се притеснява да ги показва в мрежата.

В социалните мрежи той поства фамилните Cadillac Escalade, Ferrari F12, Audi R8, Rolls Royce Wraith и Lamborghini Aventador, личния си самолет, или колекция от най-скъпите часовници, сред които Rolex Submariner. Или прави видеоекскурзии из фамилната ферма с бели лъвове, тигри и леопарди. Но Рашид прави от това пари и развива собствената си увереност, контактува с хора от различни нива в обществото и научава цената на парите. Събира лайкове и хейтъри, коментари и гледания. Доволен е, че хората го разпознават, когато отиде някъде и искат да се снимат с него. Според някои от коментриращите даже изглежда твърде скромен при богатството, с което разполага. Според други още с раждането си се е оказал потопен в кръговрата пари - спава - възможности - повече пари - повече слава - повече възможности...

Тийнейджърът управлява модната марка за стрийт облекла Line KA-1 с дубайския дизайнер Рос Макки. За реклама на марката Рашид разчита на известни рапъри и звезди, гостуващи на семейството му. Допълнително получава пари от YouTube канала си Money Kicks със 770 хил. абонати. Всичките си приходи влага в маратонки, за които е отделил специална стая. В колекцията му има уникати, има даже чифт, подписан лично от Майкъл Джордан. Рашид обяснява, че колекцията му не просто хачене на пари, а сериозна инвестиция. Преди година тя е била оценена на 30 хил. долара.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини