От х:

Днес в x:

Хасковлии се жалват от боклука от санирането край блока

Изображение 1 от 5

    От един месец саниращата фирма не си изхвърля отпадъците от строителните дейности край блока ни – 56-66 на ул. „Георги Кирков“. Мястото се е превърнало в сметище, пише в писмо до Haskovo.net читател.  

    Ето какво пише още в писмото: „В изхвърляните строителни материали работниците хвърлят и опаковки, бутилки от бира и други битови отпадъци. Всичките тези боклуци са разпиляни пред блока и в детската площадка  пред него, където децата си играят с тях. Родителите се страхуват от зарази от създалото се сметище. При запитване от живущите в блока към саниращата бригада, кога ще си изхвърлят отпадъците отговорът е: "Нали всичко ви е безплатно".

    Нашият читател твърди, че вече има жалба в общината от семейство, недоволно от самото саниране. Доста хора живеещи в блока се съмняват в качеството и завършването на санирането, пише още в писмото.

    От общината коментираха, че обектът е голям и няма как при строителни дейности да няма натрупани отпадъци. От администрацията допълниха, че саниращата фирма ще си извози отпадъците до сметището.  Въпреки това оттам се ангажираха да проверят случая.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бе
      БЕЛИЯ И ГЪРБАВИЯ
      23 -1
      07:49, 11 юли 2017
      навсякъде където се санира е така, на ул.Дунав 6 съсипаха парка и си го оставиха така, отсякоха 2-3 дървета, сега кой ще го възстанови, потрошиха гнайса на пътеката, ще засадят ли дървета и храсти-чий е ангажимента на община Хасково или на саниращата фирма, някой да поясни за да знаем кого да търсим и кой е отговорен
    • 2
      Ма
      МАСТИКАДЖИЯ
      8 -1
      09:42, 11 юли 2017
      По същия начин е и пред блока в квартал бадема който се санира от танер емин - председател на дпс в хасково
    • 3
      Ба
      БАСИ
      1 0
      16:27, 11 юли 2017
      Урскаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа рап'та!!!!!!
    • 4
      Du
      Dunav8
      0 0
      18:54, 11 юли 2017
      Елате да видите Дунав 8 не стига мизерията,стъклата,боклуците около целия блок ами и тоалетната на работниците я сложиха под терасите и да не ви описвам каква воня се вдига от там пълен кошмар изживяхме с това саниране целия блок.Подали сме жалби още преди месеци за наводнението и щетите от него и без резултат затова съм се отказала ,но пък се чудя дали да не викна Господари на ефира доста интересни неща можем да разкажем със съседите ми.
    Последни новини