От х:

Днес в x:

Хасковски автоинструктори заминаха на протеста в София

Инструктори от автошколите в областта заминаха тази сутрин на националния протест в столицата. По информация на хора от бранша за София са поели десетина автомобила.

Протестът на инструкторите е заради намерението да се закупят държавни автомобили, с които да се провежда изпитът за шофьорска книжка. Според Валентин Пашов, инструктор от Хасково, това е нелепо. „Дори шофьор с опит, когато се качи на друг автомобил, му е необходимо време да свикне, какво остава за курсист. Подозираме, че това не е борба с корупцията, а още повече корупция. Освен това не става дума само за леки автомобили, а и за товарни, за рейсове, за мотоциклети. От всички тях ли ще купуват? Явно някой е бутнал някъде, за поредната схема“.

В протеста в София се очаква да се включат инструктори от цялата страна.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ке
    Ке
    17 -4
    10:10, 27 юни 2017
    Видяха, че ще им развалят схемите и скочиха търтеите миризливи и некадърни.
  • 2
    Уд
    Уди
    8 -2
    12:47, 27 юни 2017
    Не можаха да разделят тези пусти пари инструкторите и дааджиите!
  • 3
    На
    Наско
    9 -3
    13:15, 27 юни 2017
    Далаверата е пак за ония горе - да купели държавни автомобили!!! С чии пари, бе? Пак комисионни! Е, крадливо племе!
  • 4
    На
    Наско
    14 -1
    13:18, 27 юни 2017
    еее, не може ли с новите патрулки?....и бес това вече има много бензин
  • 5
    Да се уволнят всички изпитващи инспектори от ДАЙ Хасково -корумпирани, алчни ,тъпи-там се крие гнездото на осите , време е от накъде да се започне борбата с корупцията в Хасковското ДАЙ.
  • 6
    61
    612548
    8 0
    14:24, 27 юни 2017
    Защо протестират. Какво искат. Искат пари. Искат да няма закони. Наглеци. И те тръгнали да мислят за ограничаване на корупцията. Хората от тяхната безочливост си търсят спасение, а те... Борци срещу корупцията. Голям смях, ама тъжен. От такива като тях във всички области на живота ни, нещата в България все не тръгват. Наистина са смешни мотивите им. Борци срещу корупцията. Опазил ни Бог от такива измамници.
  • 7
    Iv
    ivan
    7 -1
    15:34, 27 юни 2017
    това за колите е тъпотия, но да вземат да направят реални изследвания и задължителен изпит по теория, медицинско, психо и първа долекаркаса помощ на всеки 5 години за всички шофьори - така ще се постигнат поне 2 цели: 1.повече хора ще научат правилника 2.ще отпаднат неграмотните шофьори.
    Карайки всеки ден се убеждавам че има много хора които са зле с очите, главата и непознават голяма част от основните правила за движение.
Последни новини