От х:

Днес в x:

Фокусник мами зам.-кмет пред театъра, обещава сняг през лятото

Изображение 1 от 6

    Атрактивни фокуси с карти направи варненският маг Веселин Долмов - Арсен пред театър „Иван Димов“ в Хасково. В капана на магическите трикове попаднаха десетки хасковлии – и малки, и големи, както и зам.-кметът Милена Трендафилова. Пред публиката маг Арсен проказа различни фокуси с карти – с избрана карта, изваждане на карта зад ухо, от устата, демонстрира и четене на мисли. Уменията на магьосника бяха подобаващо оценени и аплодирани от публиката, насъбрала се пред илюзиониста.

    Фокусникът ще има подобни изяви и в следващите два дни. В сряда от 19 в голямата зала на театъра маг Арсен ще представи илюзионно шоу, което е част от Театрални празници „Театър, обичам те“. Атрактивната му програма включва фокуси с животни, летящи предмети, сняг през лятото и много други специални ефекти.

    Първите срещи на Арсен с магичното изкуство са едва на 5-6 годишна възраст, когато вижда по телевизията спектакъл на тримата големи - Астор, Ирко и Орфи. Интересът му към фокусите след това провокират предаването "Спукано гърне" с бате Ненчо и списанието "Мики Маус".

    Арсен е познат на широката публика от участието си в „България търси талант“, където достигна до 1/4 финал. Ученик е на Астор, носител на специалната награда на Джо Ем Търнър - президент на най-голямата общност на магове в света - IBM - International Brotherhood of Magicians. Маг Арсен има отличия и от много фестивали из Европа, включително и в най-престижната категория - манипулация. Снима се в клипове на музиканти, прочули се в чужбина като "Лот Лориен", рапъра Мишо Шамара - "Big Sha", Dj Vendero и други.

    В паузите между номерата, зрителите ще разсмива с вицове един от най-известните български хумористи и имитатори - Весо Парцала. Билетът е 5 лева.

    Меджик шоуто на Арсен е нещо по-различно в програмата на театралните празници. „Вярвам ще бъде много интересно за публиката“, каза директорът на театъра Стелиян Николов.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Чо
      Чобанина
      8 -25
      15:04, 12 юни 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      35 -5
      15:13, 12 юни 2017
      А инак - "Зам. кмет мами цял град!"Фокусника ряпа да яде!
      • Ма
        ******
        8 -2
        15:30, 12 юни 2017
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Лю
      лют *********
      14 -4
      19:26, 12 юни 2017
      Добри,ще гласувам пак за теб ако направиш магия и се отървеш от 2-ма зам.кметове- Милена и Евгени.И останалите Делян Добревчета.
    • 4
      Dd
      dd
      0 0
      12:06, 13 юни 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини