От х:

Днес в x:

35 °C

Стефан Димитров: Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите

  „Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите“. Това заяви водачът на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ в Хасково Стефан Димитров при представянето на кандидатите за народни представители.

  „Несъмнено Хасково е един от хубавите градове в България, който в последните години не намира подобаващо място“, заяви Димитров и добави, че в последните седмици коментира с колегите си, че това е нещото, което трябва да се отстоява за града. По негови думи Хасково е градът с най-голям потенциал за развитие в сферата на леката промишленост. Освен това изрази увереност, че в следващите години създаването на предприятия между Димитровград и Хасково ще стане факт и това е нещо, за което са работили дълги години.

  Като приоритет Стефан Димитров посочи, че Хасково трябва да бъде опазен от димящи комини както досега, а също така да се направи и скоростния път на развитие. „Хасково може да бъде кръстопът на новите проекти, които са свързани с Европа и Азия“, уверен е Димитров. „Знайте, че ние сме тук да развиваме града, областта и да помагаме на всички вас“, заключи той.

  Втори в листата на Реформаторския блок е адвокат Димо Стоянов. Юристът заяви, че са си поставили важни задачи и при тяхното осъществяване, за което ще направят всичко възможно, градът ще се подобри и хората ще живеят по-добре. „И онези, които заминаха, ще се замислят дали няма да се върнат и да вложат своите усилия, труд и възможности за развитието на града и областта“, каза юристът. „Ние сме един блок, който има традиции. Повярвайте, ние сме екип, който знае какво прави, знае как да го направи и иска действително нашите деца, а и самите ние, да живеем много по-добре“, заяви Димо Стоянов. Той добави, че всеки един от листата с канидидат-депутати е специалист в своята област, което дава възможност за прилагане на експертните си знания за постигане на тези задачи. „Повярвайте ни и гласувайте с номер 21 в бюлетината, ние вярваме, че ще го направите. А ние ще свършим това, което ви обещаваме. Тъй, че успех на 26-ти“, завърши юристът.

  В списъка с кандидат-депутати е Светла Василева от Харманли, учител по професия. Тя изтъкна, че листата им се състои от местни хора от градовете Хасково, Харманли, Димитровград и Симеоновград. Като приоритет на бъдещото управление тя посочи образованието, но не само в предизборни кампании или по време на празници. „Трябва да мислим за бъдещето на нашата нация, а бъдещето на нацията са децата“, заяви Светла Василева.

  Трети в списъка на „Реформаторски блок – Глас народен“ е Ангел Хаджиангелов, който е и областен председател на БЗНС. „Искам да призова младите хора да гласуват и да вземат нещата в свои ръце, за да се случи демокрацията, която искаме в България“, каза той.

  Сред кандидатите за народни представители на коалицията са още Божидар Боев, адвокат Тодор Ташев, Тенчо Тенев, Тодор Атанасов, Анка Косева, Ицо Христов, Теодора Дочева, Деян Ванчев, Дима Георгиева, Димитър Димитров, Радостина Минева и Зарко Запрянов.

  След официалното представяне, симпатизантите имаха възможност да разговарят с кандидатите.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 12.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Няма да липсват проблеми на работното място, но ще се справяте с тях в движение. Ще запазите позициите си независимо от трудностите. Някои ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си. Възможно е умората и стреса ще предизвикат нервни емоции.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Получаваната от вас енергия ще ви направи активни и с желание за развлечения. Някои ще пътуват до интересни места. Потърсете вината за влошените ви отношения с някого и в себе си. Има какво да се желае в тази посока. Пазете се от закостенели предубеждения, станете по-отворени за новостите в живота ви.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Погрижили сте се програмата ви за днес да обхване всички приоритетни задачи и ще я следвате, отговорно и без излишни емоции. Специално внимание в нея е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи. Добрите ви мисли и настроение ще влияе благотворно на околните.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Старайте се да бъдете обективни, когато близките търсят мнението ви, а не просто да налагате възгледите си. Обзети сте от съмнения относно работата си, но те са неоснователни. Опитайте се да си починете и да се отърсите от напрежението.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможни са затруднения в изпълнение на бизнес-ангажиментите ви днес, но не прехвърляйте вината върху другите. Достойнството ви изисква на първо място да се съобразите със ситуацията и да действате според нея, като разбира се, не пренебрегвате и интересите си. Търсещите работа ще получат информация за интересуваща ги желана позиция.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. За част от вас концентрацията е нещо крайно необходимо. Вие я компенсирате с пъстър емоционален живот.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждаете се от подкрепа, за това се обърнете към хора, имащи власт и сила да ви помогнат. Добрите ви страни ще насочат мислите ви в подходяща посока и няма да таите омраза или други недобри чувства в себе си. Вечерта ще научите интересна и вълнуваща новина. Дамите ще се стараят повече с външния си вид.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Поемате изпълнението на определен проект днес, който ще ви открие неподозирани възможности за в бъдеще. Добре ще е ако още от сега се замислите за нещата, които бихте могли да свършите. Не сте доволни от взаимоотношенията си с близък човек, но най-добре ще е да вземете нещата в свои ръце, вместо да чакате да се оправят от само себе си.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Попадате в деликатна ситуация и положението ви ще зависи от начина по който успеете да реагирате. Доверете се на интуицията си и можете да разчитате на успешни действия. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което ви е убягвало досега.
  12 авг 2020
  Последни новини