От х:

Днес в x:

9 °C

Стефан Димитров: Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите

  „Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите“. Това заяви водачът на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ в Хасково Стефан Димитров при представянето на кандидатите за народни представители.

  „Несъмнено Хасково е един от хубавите градове в България, който в последните години не намира подобаващо място“, заяви Димитров и добави, че в последните седмици коментира с колегите си, че това е нещото, което трябва да се отстоява за града. По негови думи Хасково е градът с най-голям потенциал за развитие в сферата на леката промишленост. Освен това изрази увереност, че в следващите години създаването на предприятия между Димитровград и Хасково ще стане факт и това е нещо, за което са работили дълги години.

  Като приоритет Стефан Димитров посочи, че Хасково трябва да бъде опазен от димящи комини както досега, а също така да се направи и скоростния път на развитие. „Хасково може да бъде кръстопът на новите проекти, които са свързани с Европа и Азия“, уверен е Димитров. „Знайте, че ние сме тук да развиваме града, областта и да помагаме на всички вас“, заключи той.

  Втори в листата на Реформаторския блок е адвокат Димо Стоянов. Юристът заяви, че са си поставили важни задачи и при тяхното осъществяване, за което ще направят всичко възможно, градът ще се подобри и хората ще живеят по-добре. „И онези, които заминаха, ще се замислят дали няма да се върнат и да вложат своите усилия, труд и възможности за развитието на града и областта“, каза юристът. „Ние сме един блок, който има традиции. Повярвайте, ние сме екип, който знае какво прави, знае как да го направи и иска действително нашите деца, а и самите ние, да живеем много по-добре“, заяви Димо Стоянов. Той добави, че всеки един от листата с канидидат-депутати е специалист в своята област, което дава възможност за прилагане на експертните си знания за постигане на тези задачи. „Повярвайте ни и гласувайте с номер 21 в бюлетината, ние вярваме, че ще го направите. А ние ще свършим това, което ви обещаваме. Тъй, че успех на 26-ти“, завърши юристът.

  В списъка с кандидат-депутати е Светла Василева от Харманли, учител по професия. Тя изтъкна, че листата им се състои от местни хора от градовете Хасково, Харманли, Димитровград и Симеоновград. Като приоритет на бъдещото управление тя посочи образованието, но не само в предизборни кампании или по време на празници. „Трябва да мислим за бъдещето на нашата нация, а бъдещето на нацията са децата“, заяви Светла Василева.

  Трети в списъка на „Реформаторски блок – Глас народен“ е Ангел Хаджиангелов, който е и областен председател на БЗНС. „Искам да призова младите хора да гласуват и да вземат нещата в свои ръце, за да се случи демокрацията, която искаме в България“, каза той.

  Сред кандидатите за народни представители на коалицията са още Божидар Боев, адвокат Тодор Ташев, Тенчо Тенев, Тодор Атанасов, Анка Косева, Ицо Христов, Теодора Дочева, Деян Ванчев, Дима Георгиева, Димитър Димитров, Радостина Минева и Зарко Запрянов.

  След официалното представяне, симпатизантите имаха възможност да разговарят с кандидатите.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 14.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще е наситен на интересни занимания, зареждащи ви с положителни емоции. Природата също ще ви въздейства отпускащо и позитивно, не я пренебрегвайте. Здравословните проблеми е добре да се решават, търсейки съвет от специалист, а не по свое хрумване. Денят е благоприятен и за реализация на повече от идеите ви.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Добронамерени сте към всички около вас и днес ще усетите ответните реакции на околните, които няма да останат безучастни към проблемите ви. На ваше разположение ще бъдат дори хора, които не познавате толкова добре и е възможно това леко да ви озадачи. Хората просто ви харесват и им се иска да ви помогнат. Очаквайте благоприятно разрешение на интимен въпрос.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят. Ако все пак нещо ви притеснява, потърсете подходящия човек, с когото да споделите болката си. Ще ви олекне на душата и по-бързо ще намерите решението му.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е днешният ден да не е от най-приятните ви напоследък. С повече усилия ще изпълнявате рутинните си задачи. Ще ви занимават мисли свързани с бъдещото и личния ви живот. Успявате да намерите разрешение на отдавна занимаващ ви проблем. Усилията ще бъдат възнаградени, а вечерта прекарана с любимия човек е най-добрият завършек на деня.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели – излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви срещне с някого, интереса ви към когото е силен. Може да се сближите и опознаете повече, но преценете дали това е желанието ви. Не пренебрегвайте текущите си задачи, съдбата ви е подготвила приятна изненада. Усилията, които полагате дават резултат и скоро ще се радвате на придобивките си.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В добро състояние на духа сте и ще останете незасегнати за вълнения и емоционални натоварвания. Ако можете излезте сред природата, или поне между приятни за вас хора. Разчитайте повече на себе си. Знаете как се прави това, живота ви е предлагал не един и два такива моменти.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Разширете кръгозора си и не гледайте едностранчиво на събитията покрай вас. С емоционалните си и прибързани действия само бихте усложнили нещата. Приведете се в нужната форма и си наложете добро поведение, очакват ви добри попадения. Те ще ви дадат сили и ще ви насочват към по-практични действия.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  За работа винаги има време, но днес дайте свобода на фантазиите си. И вие, и околните ще останете доволни, а и ще помогнете на онези, които търсят промяна. Всички нови начинания ще се толерират от съдбата. Не се ограничавайте, а проявете аналитичните си способности.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Спокоен, изпълнен с ведро настроение ден. Може би сега е момента да обърнете повече внимание на семейството и дома си, и да си починете от външни контакти. Поговорете с любимия човек, помогнете му да се справи с проблемите. Не очаквайте да получите парите си, ако днес ги дадете на заем.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Чувствате се чудесно днес и ще ви се иска да се занимавате с нещо полезно и разтоварващо едновременно. Околните ще приемат добре ваша идея, която ви вълнува от доста време и ще подкрепят начинанията ви. Любими занимания ще ви откъснат от мисли, свързани с работата ви или с неща, които не ви се иска да вършите в момента. Обърнете внимание на човека до себе си.
  14 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ви ще е изпълнен с емоции и събития. Обичате предизвикателствата и ще започнете нещо, което не сте правили досега. Възможно е да имате късмет при хазартни игри, но бъдете умерени и не прекалявайте. Ще се забавлявате. Обичате да давате, да помагате с желание и от сърце, и това не остава скрито от съдбата. Очаквайте бързи придобивки.
  14 дек 2019
  Последни новини