От х:

Днес в x:

Шествие със знамена и концерт на площада за 3 март в Хасково

Празнично шествие със знамена - от общината до площад „Свобода“, се провежда днес за честването на 139-тата годишнина от Освобождението. От администрацията са осигурили 1000 трибагреника за участниците в шествието. То тръгва веднага след ритуала по издигане на националния флаг на пилона пред кметството, насрочен за 11 часа.

Шествието към пл. „Свобода“ ще бъде предвождано от мажоретки и Духовия оркестър. След церемонията и поднасянето на венци и цветя пред паметника на Незнайния воин, от 11.30 часа започва концертът на откритата сцена с участието на Представителен фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“ с художествен ръководител Златка Тимонова и Представителен ансамбъл за народни песни и танци „Китна Тракия“ с художествен ръководител Руско Русев.

За тържественото честване на годишнината от Освобождението са поканени граждани, институции, представители на политически партии и обществени организации.

Очаквайте по-късно репортаж от събитието.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Че
    Честит празник
    18 -7
    07:41, 3 мар 2017
    Виждате, не само в България в цяла Европа се надига патриотична вълна, която ще помете крадливите боклуци и ще ги натика един ден в затвора! За това продажните антибългарски партии, а те всички са такива, като чуят думата патриоти треска ги тресе и започват вкупом с платените соросоидни медии да изливат помия върху патриотите! Дойде и времето за обръщане на палачинката, за това тия продажни партии започнаха масово без всякакъв срам и свян да преписват програмата на патриотите и ги тиражират за свои! С всички сили ще се мъчат да обезличат патриотизма и национализма, но това е необратим процес!
  • 2
    Дв
    Два свята единия е излишен
    14 -6
    07:48, 3 мар 2017
    Ето това е голата истина: Патриотите се сблъскват с глобалистите и едните няма място в Европа. Ако победат патриотите, Европа ще остане европейска. Ако победи глупостта и глобалистите, записвайте се за сюнет!
  • 3
    Ne
    Nemesis
    4 -4
    10:08, 3 мар 2017
    Още патриоти вместо идиоти ! Глобализацията е унищожаването.

    Робството чрез грешната парична система.Лихви за пари е престъпление!
  • 4
    Би
    Биц
    4 -8
    10:23, 3 мар 2017
    Най-после 3 март без Ана Димитрова и сапунените й... Виж коментара
  • 5
    Бе
    Беломорска Тракия
    14 -3
    10:51, 3 мар 2017
    Ако популисти като Валери Симеонов и Каракачанов , които се чудят на кого да си подложат задника на БСП или на ГЕРБ, са олицетворение на патриотизма в България , тогава си заслужаваме съдбата. Спомнете си за Капитан Петко и Турчев. Какъв бе животът и какъв беше края на единия и на другия.
Последни новини