От х:

Днес в x:

„Изгнаник“ на Робърт Къркман се завръща по FOX с втори сезон през април

Изображение 1 от 3

    FOX обяви предстоящото завръщане на „Изгнаник“ на Робърт Къркман с втори сезон през април. Премиерата за България е на 10 април от 23:00 ч. Създаден от Къркман и разработен и продуциран от FNG, вторият сезон на „Изгнаник“ с общо 10 епизода ще стартира ексклузивно по каналите на FOX в над 125 държави извън САЩ.

    Във втория сезон мистериозните свръхестествени събития в провинциалното градче Рим продължават. Проявите на обсебване, които измъчват Кайл Барнс (в ролята Патрик Фюджит), нарастват по сила и честота и той се бори да защити онези, които обича. Заплахите от демонични сили се оказват по-големи отколкото Кайл е очаквал. Неговата борба ще прерасне в битка за Рим, след като разкрива мрачни тайни от собственото си минало.

    „Историята в „Изгнаник“ не е само за свръхествени сили. Тя изследва как хората се справят с екстремни обстоятелства докато защитават онези, на които държат. Това е общочовешка тема, с която зрителите по цял свят се отъждествяват. Вълнувам се, че зрителите в над 125 държави по света скоро ще имат възможността да видят във втория сезон на сериала как Кайл и останалите жители на градчето Рим в Западна Вирджиния продължават да живеят в свят, който става все по-мрачен, злокобен и все по-непредсказуем”, каза Къркман.

    Сериалът „Изгнаник“ е базиран на книгата с комикси на Skybound/Image от Робърт Къркман и художника Пол Азасета. Изпълнителни продуценти на „Изгнаник“ са Крис Блек, Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Шарън Тал Игуадо и Сю Нийгъл.

    Патрик Фюджит („Не казвай сбогом“) играе ролята на Кайл Барнс, млад мъж, който търси отговори и изкупление и се изолира от хората, които обича от страх да не ги нарани. Филип Гленистър („Life on Mars”) влиза в образа на отец Андерсън, евангелист от Западна Вирджиния, който вярва, че е войн в свещената битка на Бог срещу силите на злото. Той е заклет пияница и комарджия и не вярва, че Бог е създал хората да се тормозят за дреболии.

    В сериала участват още Рен Шмит („Престъпна империя“), в ролята на Меган, доведената сестра на Кайл; Редж И. Кати („Къща от карти“, „Наркомрежа“) в ролята на полицай Джайлс; Кейт Лин Шейл („Къща от карти“) в ролята на Алисън, бившата съпруга на Кайл; Маделин Макгроу („Sniper”) като дъщерята на Кайл и Алисън – Амбър Барнс и Джулия Крокет („Law & Order: Criminal Intent”) като младата майка на Кайл.  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини