От х:

Днес в x:

Канят Стефан Димитров да поведе листата на Реформаторския блок в Хасково

Общинският съветник от Димитровград и бивш кмет на града Стефан Димитров е най-вероятния водач на листата на Реформаторския блок в Хасково.

Самият Димитров не потвърди категорично, че ще е на челно място в списъка за кандидати за следващото народно събрания от МИР 29, но призна, че има номинация. Той е излъчен като кандидатура от „Български земеделски народен съюз“ .

Този следобед лидерите в Коалиция РБ, в която влизат като партньори за предсрочния парламентарен вот през март -РБ, БЗНС,„ Българска нова демокрация“ „Движение България на гражданите“ и СДС ще подредят окончателно листите.

Стефан Димитров посочи, че ако бъде посочен за водач би приел мястото. „Бих работил за всяка една организация, която в своята програма има ясно изразена подкрепа за развитието на българското земеделие и леката промишленост, в която се засилват функцията на преработвателните предприятия. Тоест това, което се произвежда в България и да се преработва тук.“, посочи Димитров.

Преди месец той беше сред учредителите на политическия проект на бившия правосъден министър Христо Иванов “Да, България“, така че доста логично се очакваше да му бъде възложена лидерска позиция в изборния списък за Хасково, или поне място в него. По този повод Димитров посочи, че е бил сред номинираните кандидат-депутати и при „Да, България“. За участието си в учредителното събрание на формацията на Иванов, Димитров не смята, че е било заигравка само заради факта, че на политическата сцена у нас излиза нова структура в дясното пространство. „Беше нормално тези няколко формации, които излязоха от РБ, всъщност да останат заедно. Явно обаче има едни политически фигури, за които целта е да създадат структура, с която да минат 1 % , участват заради едната субсидия, която после да ползват за лични цели. А аз смятам, че не е най-важното тези партии, които участват на избори, просто да се преброят“, коментира Стефан Димитров и посочи, че евентуалното му появяване в листата на РБ не би трябвало да бъде обект на кой знае какви коментари, като припомни втората си позиция на предходните парламентарни избори в лисата на Реформаторите.

„Във вторник, когато е последния срок за регистрация на листите ще станат ясни и имената на кандидатите за 44 НС и на мен самият ми е интересно кои ще са те и кой ще е водача. Но не само при Реформаторите. Аз имам своите симпатии и към други политически формации от дясното, като „Нова република“, като „Да, България“, например, затова и там следя процесите с интерес. Много ми е интересно и какво ще се случи с В Хасково и с листата на БСП, даже“ .

Красимира Славова  

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    11 -12
    12:07, 20 фев 2017
    Стефчо !!!!
  • 2
    Ба
    Байрактаров
    24 -9
    12:17, 20 фев 2017
    Старите курви правят нов бардак.
    Ще повярвам, че има промяна, когато водач на листата на БСП стане Кака Снежана Гарабед,
    а водач на листата на ГЕРБ - Янко Митев.
  • 3
    Ми
    митко
    25 -11
    13:17, 20 фев 2017
    предишният депутат на бившия хасковски кмет вече го обрязаха идва ред на наш стефан
  • 4
    Ba
    bah mama mu
    23 -6
    13:18, 20 фев 2017
    Стига сте ни занимавали с глупости ,стига сте ги дъфкали тия кой с кого как кога ще налапа кокала .Никой от споменатите и други индивиди не го интересува държава народ само гледа да се ояде
  • 5
    Го
    гого
    25 -9
    15:39, 20 фев 2017
    Поредният опит на мамин Стефчо да стане депутат!! За съжаление ще бъде НЕуспешен!! Макар,че пак ще хвърчат планери украсени с неговият лик! Има кой да плаща,онези нещастни хорица които всеки ден гълтат прахоляка в Неохим!!!!!
  • 6
    Вс
    Всевиждащият
    14 -7
    17:15, 20 фев 2017
    Неистово се стреми към власт! Все някога ще направи правилния избор! Мисля, чe този път пак няма да успее!
  • 7
    Ба
    БАЙ ОНЗИ
    14 -6
    18:12, 20 фев 2017
    Въх! Ама това е мамин Стефчо! Пак мама го бута, та белким стане нещо от него.
  • 8
    Ба
    Бай този
    9 -14
    19:07, 20 фев 2017
    Как не ви омръзна да плюете. Много ви е яд, че има... Виж коментара
  • 9
    Му
    Мулти чопър
    4 -9
    19:37, 20 фев 2017
    А бе,вие кой искате ГЕРБАВИТЕ ли искате? Оня подсъ... Виж коментара
  • 10
    Му
    Мулти чопър
    4 -9
    19:39, 20 фев 2017
    Свинетката? Цвъки? Боко тиквунята?? Тва ли е по-до... Виж коментара
  • 11
    Кр
    Кристина Петрова
    5 -6
    19:48, 20 фев 2017
    Много сте ми смешни и жалки дори, всички много знаете да плюете и да квалифицирате под разни псевдоними! На никой не му стиска да си застане зад името! Нещастничета! Страхливи!
  • 12
    Вя
    Вяра
    0 0
    15:23, 6 мар 2017
    На всеки друг бих повярвала....

Още новини

Последни новини