От х:

Днес в x:

Мадона се защити за ”взривяването на Белия дом”

Мадона защити репликата си за "взривяване на Белия дом", която изрече по време на "Похода на жените".

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че си мислела за "взривяване на Белия дом", заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

"Аз не съм човек на насилието", каза певицата в Инстаграм. 

"Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата - единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам", заяви тя.

Неприличните й думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В ЮТюб, където беше качена речта й, някои потребители нарекоха Мадона "зла".

Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в Туитър поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

В протестния срещу встъпването на Доналд Тръмп като президент "Поход на жените" се включиха стотици хиляди хора.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини