От х:

Днес в x:

Интернет „унищожи“ Марая Кери заради новогодишния концерт

„Извънредни новини: Ислямска държава официално пое отговорност за изпълнението на Марая Кери на новогодишния концерт в Ню Йорк". Това е само един от унищожителните туитове по адрес на 46-годишната изпълнителка и проваленото ѝ участие на Таймс скуеър.

„Седя си тук и пея песните на Марая Кери, докато Марая Кери се преструва, че пее песните Марая Кери", написа друг почитател на певицата в Twitter.

"Толкова е тъжно - последната звездна смърт през 2016 година беше новогодишното изпълнение на Марая Кери на Таймс скуеър", шегува се друг потребител.

Суперзвездата бе хедлайнер на честванията в Ню Йорк, където около 1 милион празнуващи посрещнаха новата 2017 г. Тя обаче не успя да изпълни песните си, макар и на плейбек. Марая дори спря да опитва да пее и се обърна към публиката с молба да довърши изпълнението на песента й Emotions.Впоследствие тя каза, че слушалката й не е работела, а екипът ѝ обвини продуцентската фирма "Дик Кларк продъкшънс" в саботаж. Продуцентите веднага отхвърлиха обвиненията, като бяха категорични, че не носят никаква отговорност за провала на Кери.

Самата Марая даде кратък отговор на случилото се с видео в Instagram:

"Такива неща се случват. Пожелавам ви здраве и щастие през новата година. За още заглавия през 2017 година!"

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини