От х:

Днес в x:

Премиерите по FilmBOX през януари

    МАРИ КРОЙЕР - СЪБОТА, 14.01 / 22:00  FilmBOX EXTRA HD
    Mари Кройер е омъжена за големия датски художник П.С. Кройер. Техният брак е изпълнен с лесен живот и висок социален статус, но психичното заболяване на Кройер става все по-тежко и тяхната мечта за споделяне на живота като артисти се разпада и се превръща в разочарование и тъга. Мари среща нова любов и напуска мъжа си, знаейки само малка част от важните решения, които предстоят пред нея.

    ДАНИЯ, ШВЕЦИЯ, 2012
    Режисьори: Били Огъст
    В ролите: Бриджит Соренсен, Сорен Сийтер Лассен, Сверир Гуднасон

    ТИГРОВИ ОЧИ - НЕДЕЛЯ, 15.01 / 20:30  FilmBOXPlus
    След като бащата на Дейви е убит при задържане, тя, майка й и по-малкият и брат решават да посетят роднините си в Ню Мексико. Тук Дейви се сприятелява с един млад мъж, който й помага да намери сили за да ръководи и владее страховете си.

    САЩ, 2012
    Режисьори: Лоурънс Блум
    В ролите: Уила Холанд, Ейми Джонсън, Татанка Мийнс

    ТОЗИ, КОЙТО УБИВА - ЕП.1  - ПЕТЪК, 6.01 / 22:00    FilmBOX
    Въз основа на оригинална вселена, създадена от автор на бестселъри Елсебет Ихолм, ТОЗИ, КОЙТО УБИВА следва комисар Катрина Рейс Йенсен и правния психиатър Томас Шефър, които са част от специално звено за разследване от полицията на Копенхаген, която разследва серийни убийства. За решаването на тези случаи, нашите основни герои трябва да се поставят на мястото на убиеца и да разберат неговата психология, неговите фантазии и неговите копнежи. Само когато разберат защо убиецът
    убива, тогава могат да се надяват да го хванат.

    ДАНИЯ, 2010
    Режисьор: Биргер Ларсен
    В ролите: Якоб Седергрен, Лаура Бах, Ларс Микелсен


    19-2  - СЪБОТА, 7-14-21-28.01 / 22:00  FilmBOX
    Драма фокусирана върху героите, 19-2 се върти около ежедневния живот на двама партньори от полицейското управление в Монреал - офицери Ник Барон и Бен Чартиер. Тези две ченгета патрулират в 19-ти район на града, в полицейската кола номер 2. 19-2 е за напреженията и връзките, които се развиват между двама несъвместими мъже c много различни характери и житейски опит. Увлекателна полицейска драма. показваща непредвидимостта и крехкостта на света на ченгетата, през моменти на животозастрашаваща опасност за своите герои, както по време на работа така и след
    нея.

    КАНАДА, 2015
    Режисьор: Ерик Кануел
    В ролите: Ейдриън Холмс, Джаред Кийзо, Бенц Антоан

    ВЕНЕЦИЯ/ВЕНЕЦИЯ - НЕДЕЛЯ, 29.01 / 22:00  FilmBOX
    Дийн е американски кинорежисьор-бунтар, който с изненада открива, че най-новият му филм е избран за официален американски участник на филмовия фестивал във Венеция. Красива френска журналистка пристига на фестивала, с очевидното намерение да интервюира уникалния и ексцентричен режисьор. В разгара на цялата лудост на фестивала, тя е принудена да се противопостави на голямо разминаване между нещата такива, каквито са и нещата такива, каквито изглеждат - както на екрана, така и извън него.

    САЩ, 1992
    Режисьор: Хенри Яглом
    В ролите: Дейвид Духовни, Хенри Яглом, Нели Алард, Сузан Бертиш

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини