От х:

Днес в x:

Уж в квартала на богатите, а Ейлюл вехне самотна

Актрисата Хазар Ергючлю започва да трупа известност с участието си в турския сериал "Север-юг", където партнира на комшийския секссимвол Къванч Татлъту. 24-годишната брюнетка обаче удря джакпота с ролята на Ейлюл в "Кварталът на богатите" - турският отговор на хитовия "Ориндж каунти", който се радва на голяма популярност и у нас.

Хазар е една от любимките на турската публика, но се оказва, че си няма гадже в момента. Твърди, че се е отдала изцяло на професията и няма време да завърти мъж покрай себе си.

"Обожавам забързаното темпо на сериалите. С останалите участници ставаме едно голямо семейство. Харесва ми да прекарваме толкова много време заедно, особено в самото начало, когато работим много усилено. Стремежът да се усъвършенстваме, постоянното правене на нещо заедно ми харесва много", споделя Хазар пред Cosmopolitan.

Хазар е родена в Кипър, но в момента е една от най-известните млади актриси в Турция. Майка й е дългогодишен водещ в телевизионни предавания, а баща й е главен редактор в кипърска медийна група.

Родителите й са настоявали да завърши право, Хазар дори си подала документите в английски университет. Тогава обаче дошло предложението за роля и не пропуснала шанса да осъществи мечтата си - да бъде на сцена и пред камера.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини