От х:

Днес в x:

Звездите раждат близнаци

Голямата новина на миналата седмица, свързана този път не с наши знаменитости, а с многодетното семейство Анджелина Джоли и Брад Пит, е, че красавицата отново е бременна и този път очаква... близнаци!


Разбира се, близнаците са голяма радост за всеки дом, но за звездите те са и повод за много светски шум и суетня.
Добре се справя с отглеждането на близнаци Джулия Робъртс. Голямата актриса роди през 2004 момче и момиче. Две години по-късно Джулия роди трето дете – момченце и двамата със съпруга й са по-щастливи от всякога.



Изглежда децата – близнаци често са синоним на перфектното семейство, или поне такъв извод можем да си направим, наблюдавайки живота на техните майки от БГ шоубизнес. Една от най-ефектните и красиви дами сред българските звезди – Елена Петрова – е майка на близнаци. Когато разбрала, че чака близнаци, настоящата съпруга на собственика на Германос Аристотелис Фотилас помислила: «О, Боже, не искам две еднакви деца!» И желанието й се сбъднало. Появили се Изабела и Александър, за които актрисата без колебания казва «Мисля, че това е най-големият дар, който може да получи една жена.»


Много шум се вдигна и около близнаците, които дочакаха спортния журналист Крум Савов и жена му Мая. Имената на синът Крум и дъщерята Катрин съпругата на журналиста Мая до последно пазела в тайна дори от мъжа си. След това обаче семейството изпаднало в постоянна блажена треска и грижите за малките ги направили неразделни и много щастливи. Дребосъците Катрин и Крум, които съвсем не са като две капки вода, макар да са родени с три минути разлика, били коренно различни и по характер.


Момче и момиче близнаци има и собственичка на модна къща Z.B.R. woman, стилистка и бивша манекенка Цвети Бранкова. "Подвижното работно време ми дава възможност да се грижа за децата" – казва тя. Със съпруга й имат 5-годишен син Георги и няколкомесечни близнаци Радея и Мартин. Въпреки лудницата вкъщи, Цвети успява да е винаги усмихната и спокойна, макар и боравеща едновременно с телефони и детски лъжички. Дамата е на 35 години и смята, че е нормално вече да има 3 деца, въпреки че след първото раждане си мислела – "край, веднъж да го отгледам и повече не искам да чувам за деца". Но с близнаците се осъзнала като майка, като родител.


Две момичета - близначки има и известната БГ певица Камелия Тодорова. Особените имена на момичетата - Мириам и Рахел се дължат на факта, че преди да роди Камелия чела Библията. Двете момичета са близначки, но никак не си приличат - и като външност, и като характери.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини