От х:

Днес в x:

Учен, изчезнал преди 30 години, бе намерен, скрит в тайно мазе

Разиграва се шокиращ сценарий, когато двойка от Минесота се обажда на телефон 911, съобщавайки на полицията, че чуват виковете на човек, затворен в мазе. Полицията отива, очаквайки обаждането да се окаже рутинен случай на влизане с взлом. Това, което те, в крайна сметка, откриват шокира всички.

Веднага след като полицаите влизат в дома, те наистина чуват мъж да крещи, и писъците идват от мазето.

Но когато внимателно влизат в мазето, те не виждат нищо. Писъците продължават, но не откриват източника. Полицаите проследяват звуците, по северната стена, и стигат до голям шкаф. Преместват го и откриват кабинет, но вместо да попаднат на човек, пред тях се разкрива врата, водеща до напълно отделно мазе. Откритието е шокиращо. Стаята е по-скоро научна лаборатория, пълна с оборудване. Тогава виждат мъжа. Много възрастен и много уплашен.

83-годишният д-р Уинстън Кориган е бивш професор по химия от Университета на Минесота. Той изчезва още през 1984-та година.

Очевидно д-р Уинстън Кориган е живял в тайната лаборатория доста дълго време.
Мъжът, първоначално, е настанен в болница, но, в последствие, е прехвърлен в психиатрично отделение. където е подложен на щателни прегледи от специалисти.

Оборудването, намерено в мазето, е откраднато от Кориган и е на стойност от половин милион долара. Намерени са още три пистолети и пушка. И така, с какво се е хранил този стар човек през всичките тези години? Полицаите са открили, военни запаси с храна на 50 години, дванадесет 55-литрови бидони с разтвор на течен LSD. Три барела от мощния халюциногенен наркотик са били почти празни! 

Надяваме се, че докторът ще се възстанови и ще научим повече подробности за тази завладяваща история за човек, който тайно е живял в скрито мазе в продължение на години, правейки научни експерименти.

Източник: http://www.mignews.info

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини