От х:

Днес в x:

Тейлър Суифт с 8 награди Billboard, освиркаха Кание Уест

Тейлър Суифт доминира на музикалните награди Billboard, където бе отличена с 8 награди включително за най-добър изпълнител. В същото време рапърът Кание Уест беше освиркан по време на представянето си, което сложи край на 3-часовото събитие.

Суифт победи и в категориите за албум и жена изпълнител.

"О, това е такава страхотна вечер", каза Суифт, "сутринта присъствах на церемонията по завършването на брат ми Остин". Тя посвети наградите се на всички, които се дипломират тази година и на брат си.

Изпълнението на Кание Уест на All Day обаче бе освиркато от публиката. "А сега следва изпълнение на доктора", така Кайл Дженър представи рапъра, който получи почетна докторска степен от Института по изкуствата в Чикаго.

Суифт целуна по бузата и прегърна предполагаемия си приятел Калвин Харис в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.

Шоуто започна с представянето на видеото към песента и Bad Blood, в което участват Селена Гомез, Лена Дънам, Джесика Алба и самата Суифт в ролята на побойничка.

В началото на видеото Суифт и Гомез се бият срещу мъже в офис, а след това и една срещу друга. В края на клипа армиите на двете са една срещу друга.

Суифт е заменила първите два стиха с предложени и от рапъра Кендрик Ламар, а според слуховете песента Bad Blood е вдъхновена от приятелството на певицата с нейната колежка Кейти Пери.

One Direction, които наскоро останаха с 4-ма членове, спечелиха наградата за най-добра група.

"Има още един човек, с когото трябва да споделим наградата - нашият брат Зейн", каза Лиам Пейн за Зейн Малик, който напусна формацията. Бой бандата спечели наградата и за турнета.

Иги Азалия победи в категориите най-добра рап песен с Fancy, най-излъчван изпълнител и най-добър рап изпълнител.

Първото представяне на наградите бе отредено на Ван Хален, които взриви публиката с хита си от 1984 Panama. Марая Кери изпълни първия си хит Vision of Love, а след това и новия си сингъл Infinity.

Далеч по-енергично бе представянето на Бритни Спиърс, която изпълни новия си сингъл Pretty Girls облечена като черна котка, заедно с Азалия. Суифт и Зендая пяха заедно, докато Ники Минаж се задоволяваше само с това да танцува и разчиташе на плейбек по време на изпълненията си на Hey Mama и The Night Is Still Young.

Мегън Трейнър пя в дует с Джон Леджънд и победи в категорията Hot 100 song със сингъла си All About That Bass. Тя се обля в сълзи и трепереше на сцената, както и приятелят и Чарли Пут, който изпълни See You Again заедно с Уиз Халифа.

Други звезди с изпълнения на сцената бяха Pitbull, заедно с Крис Браун и Little Big Town с Фейт Хил.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини