От х:

Днес в x:

Представят нов зам.-кмет на Хасково, гонят неправилните репортери

Новият заместник-кмет Димитър Тонев (вляво)

Нов заместник-кмет на община Хасково бе представен днес от градоначалника Георги Иванов, съобщиха от администрацията. Това е 59-годишният строителен предприемач Димитър Тонев.

На представянето обаче не бяха допуснати някои репортери. В залата е имало само екип на общинската телевизия Хасково ТВ. Колега-репортер от друга медия е бил помолен да напусне, като му обяснили, че представянето е само за общински служители. Изгоненият неправилен репортер обаче успял да забележи правилния ТВ-екип в залата.

Ето прессъобщението от общинската администрация:

Днес кметът на община Хасково Георги Иванов представи пред служителите от администрацията новия заместник-кмет Димитър Тонев, който поема ресор “Селско стопанство, туризъм, транспорт, търговия и защита на потребителите, бедствия и аварии”.

Димитър Тонев е роден в град Хасково през 1956 година. Завършва средно образование в Техникума по строителство в град Стара Загора. През 1981г. завършва висше образование във ВИНС – град Варна със специалност “Икономика и организация на МТС в отраслите”.

Следва дипломиране като строителен инженер, специалност “Изграждане на сгради и съоръжения” във Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”.

Започва трудовата си кариера в СМК – град Хасково първоначално в “Домостроителния комбинат”, а след това става Главен специалист “Строителна програма” в Управлението на СМК.

От 1993г. до 1996г. е Изпълнителен директор на фирма “Комплектстрой” - град Хасково.

От 1997г. е собственик и управител на строителна фирма “ДАС” ООД – град Хасково.

Първоначалната информация бе, че новият заместник на градоначалника поема поста на досегашния Златимир Желев, тъй като ресорът, за който отговаряше той, бе същият. Самият Желев обаче обясни за Haskovо.net, че е претърпял инцидент в петък, счупил си е крака и ще бъде в болнични поне няколко месеца. Това наложило назначаването на третия заместник-кемт. Телефона обаче не си вдигна пиарът на администрацията, който да обясни избирателното допускане на репортери на представянето на новия общински шеф.

Haskovo.net   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини