От х:

Днес в x:

ESCOM подарява на децата Кидамом

До края на ноември достъпът до Кидамом е подарък за децата от ESCOM.

Всички ние носим отговорност и внимаваме как децата ни навлизат в света на технологиите и как технологиите влияят на детския свят. Кидамом е създаден точно с тази грижа и е предназначен за българските деца на възраст от 2 до 12 годишна възраст. ESCOM има удоволствието да предостави на своите абонати безплатен достъп до платформата до края на ноември. 

Всеки родител, който ползва интернет от ESCOM, може да вземе подарък за детето си - карта за достъп до огромната колекция забавни и образователни филмчета. Освен на компютър, съдържанието на сайта е достъпно на мобилни устройства чрез приложението за Anroid смартфони и таблети, също и за смарт телевизори (Samsung Smart TV и Sony Smart TV). Попитайте за подробности на най-близката каса на ESCOM и вземете този подарък за детето си.

Кидамом е уникална за България видео платформа с детско образователно и развлекателно съдържание. Съдържанието е с български дублаж и високо качество. Родителите могат да ползват функцията РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ и да създадат отделни профили за всяко дете, както и да ограничат времето, в което децата имат възможност да гледат съдържание в сайтa. Когато се създава профил на детето според възрастта му, се определя и какво може да гледа то. Сайтът е платен, но през декември само ESCOM и още една българска мрежа ще могат да предложат годишен абонамент на изключителна цена 10 лева.

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Go
    gogo_1415032260
    11 0
    18:28, 3 ное 2014
    Браво
  • 2
    Ge
    geri_1415036829
    5 -1
    19:44, 3 ное 2014
    А химикали ще има ли тази година
    • Ma
      mari_za
      4 0
      11:00, 4 ное 2014
      Да, и не само... между другото - страхотни са химикалките и тази година!







Последни новини