От х:

Днес в x:

Истините за любовта, които разбирате на 30

След като навършите 30 години ще осъзнаете много неща за секса и любовта, които ще ви се иска да сте знаела преди 15 години.

Ето и 6 истини за взаимоотношенията мъж-жена, които ще разберете, едва след като натрупате известен опит в това:

1. Вашият външен вид си струва и вие сте достойна да бъдете обичана.

Тийнейджърките са много объркани по отношение на външния си вид, почти през целия си пубертет. Те често си мислят, че ще впечатлят момчетата само ако имат голям бюст, изрусена, дълга коса, готини дрехи и/или предизвикателно поведение. След години те разбират, че могат да привлекат вниманието на един мъж и с други свои активи. Всяка жена е достойна да бъде обичана дори и да няма безкрайно дълги крака и лице на топмодел!

2. Бъдете взискателна в любовта.

Често младите момичета се примиряват с лошото отношение на своите гаджета. Много жени под 20 години все още не са добили самочувствие и не са осъзнали, че трябва да бъдат третирани винаги с любов и уважение. Ако гаджето ви се държи зле с вас, то той не е мъжът за вас. По-добре продължавайте да търсите. Имайте предвид, че човек получава в любовта това, което е готов да приеме. Ако можете да приемете грубо отношение, то все ще се намери някой, който ще ви го предложи. За това бъдете по-взискателна и изисквайте честност и внимание.

3. Любовта не се нуждае от глупави игрички.

Когато има истинска любов, партньорите се чувстват комфортно в компанията си. Те не си играят игрички, не си говорят с недомлъвки и не си организират неприятни изненади. Хубавата връзка е тази, в която ще се чувствате сигурни и спокойни, в която ще имате лесна, честна и добра комуникация с партньора си.

4. Колкото и да е разбито сърцето ви, ще се влюбите отново.

Ще има моменти, когато ще чувствате сърцето си натрошено на парчета и няма да можете да си представите, че ще продължите да живеете без любимия си. Но познайте какво? Вярвате или не, животът ви ще продължи, рано или късно ще се влюбите отново, а мисълта за бившата ви половинка ще спре да е болезнена.

5. Нормално е да има период, в който ще сте необвързана.

Някои млади жени са убедени, че за да са щастливи, то трябва задължително да са обвързани. С течение на времето те разбират, че това не е така и започват да ценят времето, прекарано с приятелите си. Към 30-те жената разбира, че преди всичко трябва да цени и обича себе си и да не се обсебва от мисълта, че ще остане сама.

6. Невинаги всичко в любовта ще ви е ясно. Приемете това.

Ако един мъж просто не е влюбен във вас, няма смисъл да се чудите защо това е така. Приемете, че мистерията е част от живота. И не забравяйте, че целта на една връзка не е да намерите друг човек да запълни празнината в душата ви, а по-скоро да намерите човек, с когото да споделите своята пълнота.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини