От х:

Днес в x:

Чуйте новия сингъл на Шакира с участието на Риана

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Двете суперзвезди - Шакира и Риана – едновременно информираха феновете за общия им проект в социалните мрежи като публикуваха и обложката на сигъла в Twitter и Instagram:  http://instagram.com/shakira / https://twitter.com/shakira http://instagram.com/badgalriri/

Сингълът “Can’t Remember To Forget You” feat. Rihanna e написан в екип от Шакира и Риана заедно с Джон Хил, Даниел Ледински и Ерик Хасъл, и е продуциран от Шакира, Джон Хил и Кид Харпун. 

Световноизвестната певица с мултиплатинени продажби и носител на редица награди Grammy®, композитор, продуцент и хуманист, Шакира представи новия си сингъл, озаглавен “Can’t Remember To Forget You” (Sony Music) с участието на Rihanna. Песента е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на колумбийската звезда, планиран да излезе на 25 март. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

С излизането на новия сингъл на Шакира “Can’t Remember To Forget You” с участието на Rihanna, се появиха и снимките от новата фотосесия на звездата. Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Шакира съобщи, че финализира записите за новия албум, който ще излезе на 25/03 от RCA Records/Sony Latin Iberia и че все още обмисля името на проекта.  В студиото Шакира събира изключителен екип от продуценти и автори, сред които John Hill (Santigold, Jay Z, The Vaccines), Kid Harpoon (Florence + The Machine, Calvin Harris), Greg Kurstin (P!nk, Kelly Clarkson, Katy Perry), Steve Mac (Kelly Clarkson, One Direction), Mark Bright (Carrie Underwood, Rascal Flatts), Busbee (P!nk, Lady Antebellum, Katy Perry) и The Messengers (Pitbull, Chris Brown, Christina Aguilera). 

До този момент, колумбийската певица и композитор - Шакира е продала над 60 милиона копия от албумите си по целия свят. Тя е носител на множество отличия, сред които две награди Grammy®, осем награди Grammy® за латино музика, четири Световни музикални награди, три Американски музикални награди и пет Музикални награди на Билборд. 

На 18-годишна възраст, певицата основава фондацията „Pies Descalzos“, с която до този момент е осигурила образованието и прехраната на повече от 6 хиляди деца от бедни семейства в Колумбия. През последните години, нейната фондация стартира работа и в други държави като последните проекти са в Хаити и Южна Африка.

През октомври 2011-та година, Президентът на САЩ Барак Обама назначи Шакира в държавната администрация. Певицата е съветник на Президента в качеството й на член на „Консултативната комисия за повишаване на образованието сред децата и младежите от латиноамерикански произход”. Същата година,  Асоциацията на латиноамериканската звукозаписна академия обяви Шакира за „Личност на 2011-та”, а певицата продължава да бъде най-популярният латиноамерикански изпълнител в социалните мрежи. Шакира стана и първият артист от колумбийски произход със звезда на холивудската Алея на славата. Пред множеството фенове, звездата заяви „Посвещавам това отличие на цялата латиноамериканска общност в САЩ, която постоянно работи и мечтае за един по-добър живот".

Шакира беше треньор в четвъртия сезон на риалити предаването "The Voice", в което се търси най-добрият глас на нацията. Официално беше потвърдена новината, че звездата ще участва в предстоящия шести сезон, който стартира следващата пролет.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини