От х:

Днес в x:

Втора тоалетна задигната от магистрала ”Тракия”

Втора химическа тоалетна изчезна мистериозно от паркингите на автомагистрала "Тракия". Кабинката отново е задигната в района на Нова Загора.

За това сигнализира Тихомир Гьоков - собственик на фирма "Ти енд джи мастер крийн", която монтира в началото на август 44 нови химически тоалетни в участъка между Стара Загора и Карнобат на магистралата.

Две седмици след поставянето им бе открадната първата тоалетна.  До момента няма информация полицията да е открила крадеца.

"Аз съм в чужбина, но мои работници ми се обадиха, че липсва още една кабинка. Предишната открадната възстановихме, ще го направим и сега, но не зная докога можем да издържим така", каза Гьоков пред  “24 часа”.

Първата тоалетна изчезна от паркинга преди Нова Загора в посока София. Сега крадците са отмъкнали една от двете кабинки на паркинга преди града в посока Бургас.

И двете места са близо до надлеза, по който пътят Нова Загора - Раднево минава над магистралата. Най-вероятно крадците са изчезнали с товара си по него, за да не рискуват да карат дълго по "Тракия".

Собственикът на фирмата предполага, че крадците са едни и същи. Те действат в един и същи район и навярно са окуражени, тъй като не бяха разкрити.

Монтираните на "Тракия" химически тоалетни са нови, италиански. Продажната цена на всяка от тях е 2000 лева.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини