От х:

Днес в x:

Линдзи Лоън от боклуци

Портретът на актрисата Линдзи Лоън е изцяло от боклуци. Създаването му от художника Джейсън Месие (Jason Mecier) можете да видите във видеото по-долу. 

Пред Huffington Post авторът си признава, че е голям фен на Линдзи Лоън и се надява, че портретът ще и хареса. За реакцията на актрисата нищо не се знае.

Катрината е "направена" от празни бутилки, опаковки от дъвка, визитки, мобилни телефони и части от тях, фасове, четки за зъби, значки, всевъзможни боклуци, в това число и дискове с филми, в които играе Линзи Лоън.

Снимките на Scary Movie 5, най-новия филм с участието на скандалната Линдзи бяха съпроводени с нейните изпълнения - тя липсваше от срещите заради пневмония, която карала на крака, отказа да целуне с MaSheen, трябваше да подпише договор, че няма херпес и стана проблем със запушената тоалетна във фургона й. В крайна сметка никой не очакваше тя да се появи на представянето на филма, но вчера се оказа, че Линдзи Лоън наистина ще се разходи по червения килим на премиерата на Scary Movie 5 в четвъртък вечер. Което е много по-добре отколкото в клиника или, не дай си боже - в затвора. Наскоро актрисата попадна за пореден път в съда, който я прати в клиника, но до момента Линдзи не е изпълнила пробацията.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини