От х:

Днес в x:

Мистерията около гроба на Фреди Меркюри е на път да бъде разкрита

Загадката за гроба на Фреди Меркюри е на път да бъде разкрита, след като дълги години не се знаеше къде почива прахът му, съобщи Контактмюзик.

Надгробна плоча, която може би е посветена на покойния фронтмен на група "Куин", починал от СПИН на 45-годишна възраст, бе открита в Западен Лондон.

На странния надпис в гробището Кенсъл грийн са изписани рожденото име на родения в Занзибар певец Фарук Булсара и датите на неговото раждане и кончина - 5 септември 1946 г. - 24 ноември 1991 г. Има и посвещение на френски език - Pour etre toujours pres de toi avec tout mon amour - ("За да бъда вечно до теб с цялата си любов").

Надгробният надпис е подписан с буквата M и се счита, че е поръчан от Мери Остин, бивша любовница на Фреди.

Феновете тънеха в неведение относно съдбата на праха на известния музикант. Предполагаше се, че той е бил предаден на Мери Остин, която получи в наследство неговия луксозен лондонски дом в квартала Кенсингтън, оценен на 10 милиона британски лири. Всичко, което се знаеше за тленните останки на Меркюри, е, че са били кремирани в гробището Кенсъл грийн през 1991 година, но досега оставаше загадка къде точно са погребани.

Откриването на надгробния надпис е на път да разбули дългогодишната мистерия.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини