От х:

Днес в x:

Сръбска връзка изведе Хасково на пътя на победата

Хасково спечели след няколко разочароващи мача

3 сръбкини замениха по най-добрият начин избягалите американки в баскетболният тим на „Хасково” и обезпечиха втората поредна победа на Хасково след серия от разочароващи резултати. Биляна Турчинович, Амра Мехмедич и Алма Ковачевич бяха най-добри и в мача, с който бе сложен край на черната серия от загуби. Тази сряда, „Хасково” би „Берое” като гост с 62:55. Тази събота пък бе пречупен тимът на Рилски Спортист в домакинство в зала „Дружба”. Трите сръбкини бяха привикани на пожар след като от тима се изнесоха привлечените през лятото американки, Гърти, Лестър и Кох. С посланничките на „неограничените възможности” нашите записаха незавидният актив от 2 победи и 5 загуби. Комшийките определено тръгнаха по-добре.

Нашите отнесоха Самоковлийки с цели 17 точки - 79:62 точки . Мачът бе равностоен в първите три четвърти, но в последната, хасковлийки биха съперничките си с 10 точки/ 28:18/ и записаха една от най-убедителните си победи.

Впечатляващото е и повишеното КПД на българките в отбора. Докато преди те бяха в ролята на „оръженоски” на звездите, сега поемат много повече риск и отговорности. Една от най-резултатните е Зорница Найденова, но и останалите отчитат ръст на индивидуалните си показатели.

Г.Христов

Гостенките от Самоков бяха бити със 17 точки разлика
Отборът правеше впечатление на по-светъл и по-бояк

Здрава битка в подкошието
Разиграващите ни гардове бяха с класа над тези на гостите

Публиката бе доволна
Доста хора уважиха събитието
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини