От х:

Днес в x:

Богатият Том Круз не успял да си плати сметката в ресторант

Актьорът Том Круз не успял да си плати сметката от 220 паунда в британски ресторант.

50-годишният милионер, направил "шокиращо" посещение във вторник в ресторанта Веер Дхара в Сейнт Албанс, графство Хертфордшър, Източна Англия, със свои приятели, включително 19-годишната му дъщеря Изабела, но изпаднат в конфузна ситуация, след като заведението отказало да приеме кредитната му карта American Express или долари.

"За нас беше голям шок, когато той влезе. Каза, че са му препоръчали заведението ни, но не уточни от кого. След като приключи с храната, той искаше да плати, но не можехме да приемем American Express. Каза, че цялата му група има само долари, след което една дама дойде и плати с банкноти от 50 паунда", разказа мениджърът на ресторанта Даршит Хора пред в. "Ивнинг Стандарт".

Но дори групата, която оставила щедър бакшиш, да не била успяла да плати сметката си, собствениците на ресторанта щели на драго сърце да им дадат храната безплатно. "Сметката беше 220.85 паунда, така че те оставиха близо 80 паунда бакшиш. Беше много щедро. Ако нямаха пари, щеше да е за сметка на заведението", допълни Даршит.

Охранителите на актьора първи влезли в индийския ресторант, за да предупредят служителите, че специална холивудска звезда се кани да влезе в заведението и иска скромни ястия. Круз предупредил служителите, че е наистина гладен и помолил предястието да му бъде сервирано заедно с основното ястие, много люто пиле тика масала, което той изял с газирана вода.

В момента актьорът е във Великобритания за снимките на филма "All You Need Is Kill", в който си партнира с Емили Блънт.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини