От х:

Днес в x:

Беренис спасява света заедно с Бонд

В началото на ноември отново ще чуем култовата реплика: "Бонд. Джеймс Бонд". Последният филм от поредицата за тайния агент "Skyfall" излиза на големия екран, а в ролята на главния герой отново ще видим Даниел Крейг.

Блондинът ще спасява света за пореден път, докато край него се навъртат красиви жени. Момичето на Бонд в лентата е прелестната французойка Беренис Марло. Дамата показва точно как ще изкушава Джеймс Бонд в сп. "GQ".

33-годишната хубавица позира с черно, дантелено бельо, на което едва ли би устоял някой мъж.

Тя обаче побърза да разочарова феновете на екшън продукцията, споделяйки, че в лентата няма да показва прелести и дори няма да се разголва.

"Във филмите за Бонд като цяло няма голи сцени. Това ми допада. В днешно време навсякъде се виждат разголени жени, особено по видеоклиповете. Това е скучно, няма я магията. Когато една жена е секси облечена, това определено е по-атрактивно", категорична е дамата с матов тен.

На Беренис вече ѝ лепнаха етикета "момичето на Бонд", което малко я притеснява.

"През цялото време чувам отвсякъде момичето на Бонд, момичето на Бонд" и си мисля: "О, Боже какво очакват хората? Тя да бъде само хубава ли? Според тях какво трябва да правя?", допълни Марло.

Какво все пак прави, ще стане ясно през есента.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини