От х:

Днес в x:

Края на света наближава! Богатите се крият в силоз като Ноев ковчег!

Лари Хол предлага на богаташи да се спасяват от Апокалипсиса в луксозен подземен ракетен силоз в Канзас и така да оцелеят и след края на света!

Лари Хол предлага на богаташи да инвестират в неговия странен проект – укритие от Апокалипсиса!

През 2008 година американецът закупил за 300.000 долара изоставена 14 етажна подземна ракетна площадка, която е била построена по време на Студената война.

Укритието от Апокалипсиса представлява нещо като обърнат небостъргач, достигащ на 53 метра под земята. Има стени с дебелина 3 метра и може да устои на ядрен взрив.

Лари Хол е вложил 4 милиона долара, за да преоборудва силоза луксозно. Според него подземното съоръжение може да предпазва от терористични атаки, от пандемии, слънчево изригване, дори от недостиг на хранителни продукти. Скоро към силоза ще бъде построена ферма, способна да изхрани 70 човека, в която ще се отглеждат зеленчуци и риба. Направен е проект за библиотека, басейн, медицински център и училище. Силозът притежава големи запаси от питейна вода и се захранва с енергия от собствени източници.

Лари Хол е обзавел само половината от апартаментите на 14 етажната сграда, останалите предлага на богаташите по света за по 2 милиона долара за етаж.

Досега интерес към укритието от Апокалипсиса са проявили няколко кинопродуценти, политици, бизнесмени и футболни звезди. Във всеки апартамент може да се избира всякакъв вид видеопанорама, например с изглед от гора, морски бряг, от Париж или Ню Йорк.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини