От х:

Днес в x:

4 °C

Предлага по договаряне

Професионално почистване на дом и офис изтупване и изпиране на мебели

Обява №56350
Винаги сме били изключително взискателни към качеството на услугите които извършваме и резултатите, които постигаме. Целта ни е да направим домът и работното пространство по-приятно и комфортно. Тъй като държим да се съобразим с Вашите индивидуални потребности и предпочитания, специалист от екипа ни ще изготви за Вас индивидуална оферта за почистване.
Ако намирате чистенето за досадно и изтощително или ако не Ви остава време да се справите с цялата бъркотия около Вас, още докато четете тези редове,откривате решението на проблема си.
Специализирани сме и в прането на килими и матраци 
Предлагаме качество, което ще удовлетвори до най-малката подробност Вашите високи изисквания и очаквания. Можете да ни повикате за еднократна услуга или да се възползвате от възможността да се абонирате за системна поддръжка.
Притежаваме необходимите умения и техника за надеждно почистване на домове мокети килими матраци прозорци тапицирани мебели, твърди и меки настилки.
Не позволявайте на неразборията и замърсяванията да нарушават Вашия комфорт. Потърсете нашето съдействие и само се наслаждавайте на идилията на чистите пространства.
Изпълняваме поръчки и продажба на универсални и вълшебни препарати с който ние почистваме. 
Ще останете очаровани
Последни новини