От х:

Днес в x:

14 °C

Предлага по договаряне

Пране на дивани, мокети, килими,матраци и автомобили

Обява №55337

Стандартни услуги за почистване се комбинират според вашите нужди – във вашия дом или офис – ежедневно, ежеседмично или месечно.Ако търсите услуги за почистване след партита, почистване след големипразници – можете да изберете от нашите услуги тази, която отговаря навашите нужди.

Професионално почистване на апартаменти, къщи, офиси, търговски обекти, входове, общи части, остъкление и др.

 

Предлагаме основно почистване, почистване след ремонт, почистване след наематели или абонаментно почистване.

Безплатен оглед за град Хасково.

Работим и в региона (Харманли,Димитровград,Любимец и околните села)

Ние сме наистина добра фирма, за професионално почистване. Стремим се да предлагаме услуги, за професионално почистване на най-високо ниво.

Всяка фирма за професионално почистване използва професионални препарати, за почистване, но ние използваме възможно най-качествените на пазара.

Грижим се за доброто на своите клиенти, като влагаме старание във всяка поръчка и се доказваме като професионалисти във всяко начинание.

Земята използва вода, за да се прочисти от прах и замърсявания, пренасяни по въздуха, алергени, изкуствени замърсители. Тя “измива” въздуха и почиства околната среда, в която живеем и дишаме. Това е съвсем естествено и този принцип работи чудесно навън, но какво да кажем за дома Ви? Системата за почистване на дома по най-естествен начин, използвайки "Силата на водата". Тя не само може да почисти дома ви, но може да създаде и по-здравословна среда за живот.

„Пране на матраци“ е много прецизен и трудоемък процес, особено ако не разполагате със специализирана техника или необходимия опит.

Естествено Вие може да поддържате матрака си в добър вид, ако се грижите за него ежеседмично, но в крайна сметка идва момент в който се налага да се намеси фирма за специализирано почистване на матраци.

Ние разполагаме с препарати за отстраняване на различни замърсявания по матраците, както и с машини за изпиране или изтупване от прах и акари.

Последни новини