От х:

Днес в x:

2 °C

Предлага за
33.90 лв.

Now Ultra Omega-3, 90 капс - 33.90 лв / 180 капс - 55.90 лв.

Обява №54936

На пазара има стотици добавки за рибено масло, но ако знаете какво да търсите, няма да намерите по-добро от Now Ultra Omega-3. Този продукт съчетава всички полезни качества на рибеното масло в най-съвременната добавка за омега-3 мастни киселини.

В какви капсули се доставя Now Ultra Omega-3?

Една много важна особеност на Now Ultra Omega-3 е капсулата с ентерично покритие. Много хора се нуждаят от добавка за рибено масло с такова покритие, за да предотвратят нежеланото изсушаване, което може да се случи с някои рибени масла. Капсулите са изработени така, че да издържат на стомашните киселини и ензимите, забавяйки разпадането и докато не достигне до тънките черва.

Друга чудесна особеност на Ultra Omega-3 е свръхконцентрираното рибено масло, използвано във формулата. С много по-високи количества DHA и EPA, можете да вземете само една или две капсули на ден. Така вие ще получите 1000 мг на ден, които повечето експерти препоръчват като минимална доза. С други думи, подобни по-малко концентрирани формули, съдържащи рибено масло, ще ви трябват по 3-4 капсули.

И накрая, ще научите, че получавате най-висококачествено рибено масло на разумна цена с Ultra Omega-3. Суровината е специално тествана за наличието на опасни вещества и тежки метали като оловото. В този продукт ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си.

Начин на приемане: Вземайте по 1 капсула от 1 до 2 пъти дневно, за предпочитане заедно с храна. Да се съхранява на хладно и сухо място след отваряне.

Какво съдържа Ultra Omega-3?

  • Съдържание: 90 капсули / 180 капсули
  • Дози в опаковката: 90       / 180
  • Доза: 1 капсула

Calories10

Calories from Fat10

Total Fat1 gr

Saturated Fat<0.5 g

Polyunsaturated Fat1 gr

Monounsaturated Fat<0.5 g

Cholesterol0 mg

Natural Fish Oil Concentrate1000 mg

Omega-3 Fatty Acids:750 mg

Eicosapentaenoic Acid (EPA)500 mg

Docosahexaenoic Acid (DHA)250 mg

  • Други съставки: Softgel Capsule (gelatin, glycerin, enteric coating,  water) and Vitamin E (as natural d-alpha tocopherol).
  • Contains fish (sardines, anchovies, mackerel).
  • Vitamin E from soy.
  • Not manufactured with yeast, wheat, gluten, milk, egg or shellfish ingredients.
  • Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.
Последни новини