От х:

Днес в x:

-2 °C

Предлага за
52,000 лв.

Вилна сграда на туристическа дистинацаия "Шарапаните", връх Аида

Обява №56514

Снимките са реални.Продавам недвижим имот с площ от 1000 кв. м. В имота е изградена вилна сграда с площ 36кв.м., като могат да се обособят две стаи от всекидневна и спалня, а между тях коридор с тоалетна. До имота се стига само по асфалтов път. Няма да ви се каля или разбива автомобила. Имота е разположен на високо в планина. Въздуха е чист и с аромат на природа. В близост има населени места, които могат да обслужват Вашите нужди от търговска гледна точка /хранителни стоки, желазария, полиция, училища/. В блозост е връх Аида /2 км. разтояние/, с. Горно брястово /2км. разтояние/, Курортен комплекс Минерални бани /5км. разтояние/. Ако сте шофьор, тези обекти са до най-далечни разтояние от 3-5 километра. В имота има няколко дървета и храсти, диви и очарователни. Голям процент от имота е с хоризонтална нивелация, като в него има и леко полегата част, която напомня за непосредствеността на планината. Всяка точка от 1000 кв. м. е лесно достъпна. Мястото е силно и зареждащо с енергия. Самото спокойствие, което получава човек, далече от бързото ежедневие и напрегнатите хора е безценно. Независимо от локацията си терена е снабден с ток. В непосредствена блозост минава трасе на ВиК, за което има съгласувана документация, за присъединяване.
На около има древни светилища, които са в непосредствена блозост от 1 мин. пеш. Наоколо е развит селския туризъм, също са изградени и еко пътеки, посещавани от усмихнати и добри хора. Планината променя хората и то към добро.

Разбира се, за да усетите насладата от всичко изброено, ще имате задачата да постегните виличката по свой собствен вкус. Можете да разпънете палатка и т.н.

От имота близки населени места са на следното разтояние:

гр. Пловдив - Виличката - 75 км. - 45 мин. с автомобил
гр. Хасково - Виличката - 22 км. - 22 мин. с автомобил
гр. Кърджали - Виличката - 34 км. - 29 мин. с автомобил
гр. София - Виличката - 250 км. - 2 ч. и 20 мин. по магистрала с автомобил
гр. Стара Загора - Виличката - 84 км. - 1 ч. и 10 мин. с автомобил


Разработен архитектурен проект с визуализация как би изглеждала след ремонт настоящата виличка.


Последни новини