От х:

Днес в x:

Вслушвайки се в срама

  • 12-07-2018 14:46
  • 1119
  • 0
  • 0
  • 0
Срамът е неизказана епидемия, тайната зад много форми на проблемно поведение. Брене Браун, чиято предишна презентация за уязвимостта се превърна в популярен хит, изследва какво би станало, ако хората се изправят срещу срама си с вдигната глава. Чувството й за хумор, човечността и уязвимостта й прозират през всяка нейна дума.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини