От х:

Днес в x:

34 °C

Да ускорим търсенето на компания в космоса

  • 26-06-2018 13:37
  • 2368
  • 0
  • 0
Джил Тартър от института SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) заявява своето желание: да се ускори търсенето на компания в космоса. Чрез разрастваща се система от радиотелескопи, тя и екипът й слушат за модели, които може да са знак за разум другаде във вселената.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини