От х:

Днес в x:

27 °C

Смяната на времето - ползи и негативи

  • 22-03-2018 20:42
  • 4810
  • 0
  • 10
Над 100 държави в света местят стрелките на часовниците си два пъти в годината. Смяната на зимно с лятно часово време провокира бурни дебати през последните години. Дори евродепутатите решиха ЕК да преразгледа казуса. Според изследване на Мюнхенския университет, биологичният часовник никога не се адаптира към лятното часово време и не реагира добре на изкуствени или социални промени във времето. В студиото ни гостува проф. Гаро Мардиросян от Института за космически изследвания и технологии към БАН.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини