От х:

Днес в x:

25 °C

Възходът на машините – заплаха или възможност

  • 08-12-2016 20:07
  • 8800
  • 0
  • 3
Самообучаващите се системи побеждават човека в над 95 процента от всички възможни задачи. Те не са просто по-силни, по-бързи, по-точни-те са по умни. За първи път човекът създава уред, който е независим, който се учи сам и развива напълно различен тип интелигентност.
Самообучаващите се машини са една от най-бързо развиващите се сфери в технологията днес и с бързи темпове ще доведат до фундаментали промени в човешкото общество.
Гостува IT специалистът Иван Ванков-Гатака.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини