От х:

Днес в x:

Сварка подпали автомобил на димитровградчанин

7-ците са "убийците" в сварата. П.П. Имената на илюстрацията не са на реални хора

Игра на карти доведе до скандал, в резултат на който пламна лек автомобил Фолксваген, собственост на 35 годишен димитровградчанин. Колата била подпалена от партньора му на карти-24 годишен негов съгражданин. Щетите са минимални, срамът-голям. Заради нелепия повод 24 годишният е арестуван, а инцидентът се добавя към дебелото му досие с множество предишни провинения.

Куриозният инцидент се разиграва в петък. Двамата авери, съобщени само с инициали-И.Г./35 г/ и Н.Х./24 г/ седнали да поразцъкат карти. Според неофициална информация, играли на вързано на сварка-хазартна игра, считана за почти национален спорт в Димитровград. Не е толкова сложна като покера и се играе само с три карти, които се забелязват по-лесно като си на половин литър концентрат.

По някое време младият се почувствал ощетен, дали от късмета или от по по-ловкия си съперник. Възникнал скандал. Н.Х излиза и пали Фолксвагена на приятеля си. Причинени са материални щети-обгоряла боя на преден капак, преден ляв калник и подкалник на МПС-то. Пожарът е угасен толкова бързо, че дори не станало нужда от викане на пожарната. Полицията обаче дошла и закопчала пиромана. По случая е образувано досъдебно производство.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини