От х:

Днес в x:

Мистериозна смърт паникьоса блок в Димитровград

Тялото на жената бе откарано за аутопсия в Хасково

Мистериозна смърт на жена от Димитровград стресира съседи в късния следобед днес. Заваляха паникьосани сигнали към медиите, че се е случило убийство в „най-високия блок на влизане от Хасково”. Репортерите отидоха на място за да проверят ситуацията.

„Най-високият блок” се оказа 8 етажник на бул „3-ти март” №17. Установено бе, че към 16 часа днес , след подаден сигнал на място са пристигнали патрулка и две линейки. Те са изнесли тялото на самотно живееща жена, починала по неустановени причини. Жената е на 58 години. Нямала е личен лекар, затова медиците не са установили от какво е страдала и какво евентуално е причинило фаталния край. Думата ще има патологът в хасковската МБАЛ. Няма данни за насилствена смърт, потвърдиха от пресслужбата на ОД на МВР. Не е изключено и самоубийство, но това ще стане ясно след аутопсията.

Клюките обаче не спираха в квартала. За главен герой в трагедията се спрягаше дори съпругата на известен местен лекар, починала преди години. Имаше и такива от блока обаче, които не бяха чули за трагедията, въпреки че по свидетелства на местни, се събрали „страшно много хора”.

Г.Христов

Мястото на трагедията
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини