От х:

Днес в x:

Циганин посече случаен гражданин пред Бизнесцентъра

Николай Вълчев се размина на сантиметри с обезглавяване

Циганин на видима възраст 50-55 години оплиска с кръв градинката пред хасковският бизнесцентър, след като посече със сатър случаен гражданин поседнал на пейката там. Екшънът се разиграл около 16.30 часа. Двамата адаши Николай Вълчев и Николай Георгиев се видели случайно пред Бизнесцентъра и поседнали да разменят няколко думи. На отсрещната пейка седял слаб ром над 50-те, който втренчено ги наблюдавал. След 10 минути, Николай Вълчев се обърнал към него и поискал да спрат да го зяпат- „Ходи си върши работата“.

Нито са се карали, нито са се псували, свидетелства и очевидеца Николай Николов. Той пишел SMS на съседна пейка и вдигнал глава при словесната престрелка. Като на филм видял как циганинът извадил нож с острие поне 25 сантиметра, приближил се преспокойно до двойката Николаевци и замахнал свирепо. Само бързото дръпване на Вълчев го спасило от обезглавяване. Острието попаднало в челюстта му. Веднага след това нападателят хукнал да бяга по ул. „Христо Ботев“ в посока Градската градина. Пострадалият хукнал да го гони, но събеседникът му го разубедил-“Има нож бе, ще те заколи като куче“.

Минувачи повикали линейка, която откарала Николай Вълчев в болницата където бе превързан и зашит. Пристигналата полиция организира хайка за залавянето на нападателя. По неофициална информация, става дума за криминално проявен хасковлия от малцинствата. Работата по случая продължава.

Г.Христов

35 годишният заварчик не знаеше защо е бил обект на агресията
Градинката пред бизнесцентъра бе оплискана с кръв

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини