От х:

Днес в x:

Керанов: Стига стари муцуни в Общинския съвет

Новите лица на Гергьовден

Общинският съвет в Хасково се нуждае от нови лица. Не такива, които са превърнали политиката в бизнес и са вече 3-ти, 4-ти, стотен мандат са съветници!

С това послание тръгна предизборната кампания на Гергьовден Хасково. С бюлетина № 32, Гергьовден ще се бори за кмет и общински съветници.

Движението нагледно показа, че прилага всеки аршин първо към себе си. Нови лица „населиха” листата им, а кандидатът за кмет на Хасково Кирил Керанов бе едва на 3-то място. И то на фона на изявлението му, че Гергьовден Хасково ще се бори за 2-ма общински съветници.

„За мен не е важно да вляза в Общинският съвет. Важно е там да са доказали се хора, които случват бизнеса си сами. Сами преуспяват в живота и няма да бъдат анонимници в местния парламент”, обясни Керанов.

За разлика от вътрешните колизии по номинациите в други партии, Гергьовден и на национално, и на местно ниво единодушно се спря на кандидатурата за кмет на Хасково на Кирил Керанов. Доказан администратор, познаващ механизмите на местното самоуправление, познаващ законите. И най важното за Гергьовци – с необременено политическо минало. А най-важното за хасковлии, че е чист от всякакви съмнения за нечисти сделки и далавери. Затова и десетки съграждани съвсем спонтанно минаха през офиса на Гергьовден на булевард Съединение, за да своето уважение към адвокат, а може би и бъдещ кмет, Кирил Керанов.

Кампанията стартира в стил „среща на приятели”. Всякакви официалности отпаднаха, след като се разбра, че пловдивският Митрополит Николай забранил на местните свещеници да участват във водосвети при откриване на предизборни кампании. „Аз ще бъда първосвещеникът, тъкмо съм и най-възрастен” пошегува се „отец” Кирил и „помаза” събирането с шампанско. С чаша в ръка се представиха и кандидатите от листата за общински съветници.

Водач в нея е футболният треньор и деятел Митко Ламбов. Ако в Хасково все още има някакъв футбол, то е заради него-коментираха присъстващите. Неговият „Хасково 2” на косъм не успя да влезе във В група, но вечният оптимист Ламбов ще опитва отново.

Бизнесменът Цвети Лалов е вторият в листата. Той притежава едни от най-култовите за младежта заведения в града и е един от най-сериозните работодатели в Хасково. След 3-я Кирил Керанов, личат имената на Христо Кожухаров, Симеон Тодев, Нели Калудова и др. Голяма част от 14-те кандидати за съветници бяха жени. Готвим жена за канидат кмет на следващите избори, къде на шега, къде насериозно обяви Керанов. Уклонът към нежния пол не е случаен, гуруто на Гергьовден, Любен Дилов-Син наскоро се прослави със сценария на нашумелия български филм Love.Net. Утре Дилов ще посети Хасково и ще се срещне с приятели и симпатизанти на политическата мечта носеща най-българското име- Гергьовден.

Г.Христов

Офисът на партията бе препълнен с народ
Младежи дойдоха да изкажат своите пожелания за успех
Листата на Гергьовден
Кирил Керанов ще се бори само за кмет. Избираемите съветнически места са за хората му
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини