Днес при нас ще можете да се насладите на:

Пълнозърнест хляб с брашно от Лимец (50% Лимецово брашно + 50% пълнозърнесто брашно от твърда пшеница),
Швейцарски фермерски хляб (с масло, мляко, мед и яйца),
Хляб на Майстора с бразилски орех и пшеничен зародиш,
Багети с пушен кашкавал и див лук.

За заявки - 0878 25 36 70
Работим до 19:00ч. или до последния хляб!

П.С. Времето може да е мрачно и дъждовно, но в пекарната винаги е топло, уютно и с дъх на истински хляб, така че заповядайте да се насладите на атмосферата и на чаша ароматно кафе "illy".
:)

15 °C

Нови цени на билетите Пловдив - Асеновград

Във връзка с непрекъснатото повишаване стойността на горивата и експлоатационните разходи, от днес превозваческата фирма "Хеброс бус" увеличава цените на билетите по направленията с до 10%. Това съобщиха от компанията.

Предстои да бъдат коригирани и цените на случайните превози. Така до Асеновград вече ще се пътува за 1,80 лв. 

Само преди дни "Стойчев и син" - другата фирма, която изпълнява превоз на пътници от и до Асеновград, вдигна двойно цената на билета от 0,60 лв. Сега, за да се придвижат, пътниците плащат 1,20 лв., срещу което просто им се късат 2, а не 1 билет от кочана. Въпреки че по този начин фирмата е в нарушение на договора, според който вдигането на цените може да става само и единствено след решение на общинския съвет в Асеновград, явно от там не се притесняват особено, тъй като новата цена е факт. Местната управа в Асеновград се закани да направи проверка, след което да реши ще бъдат ли наложени санкции. До момента обаче информация за такава инспекция няма.Хороскоп за 10.10.2015

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби

Моля, изберете зодия

;
Последни новини