От х:

Днес в x:

Мир вместо война на празника на Богородица

Приятелско ръкостискане на политическите опоненти

Точно месец и половина преди изборите за кмет, главните кандидати за стола на Хасково Иван Панайотов и Георги Иванов демонстрираха джентълменство и си стиснаха приятелски ръце на коктейла, който общината даваше по повод празника на града 8-ми септември. Домакин беше кмета. Само преди дни двамата бяха част от ожесточен предизборен диспут в ефира на националното радио, където преобладаваха предизвикателствата.

Придружен от съпругата си, Георги Иванов се насочи приоритетно към Панайотов. Двамата любезно си размениха няколко усмивки и думи и си честитиха взаимно празника. Като съвестен домакин, кмета обиколи всички гости, като лъвски пай от вниманието му привлече емблематичният съветник от ДПС Себахтин Исмаил. Иначе от неговата партия в началото на коктейла не се мяркаха други. Нито един от ГЕРБ или техните съветници не се мярна на „Фантазия“. Панайотов наистина е издигнат от ГЕРБ, но присъстваше в качеството си на шеф на образователния инспекторат. Липсваха и представители на областна администрация.

На есенното преброяване се събраха общински съветници и политици до един от кметската партия или от тези формации които открито заявиха подкрепа за него. Отсъстваха емблематичните бизнес фигури. Малко след началото на коктейла залата бе полупразна. Запознати с подобни мероприятия обаче обясниха че втората вълна гости се очаква малко по късно.

Г. Христов

Залата се пълнеше бавно
...а софрата чакаше още гости
Приятелска прегръдка за други
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини