От х:

Днес в x:

И щангистите се включиха в Дните на Хасково

Турнир по силов трибой ще събере почитатели на щангите в Хасково в зала „Дружба“ на 6 септеври, съобщиха от общината. Домакин на състезанието ще бъде спортен клуб „Бяла Мечка“. Силовата надпревара е част от праграмата за Дните на Хасково, но тъй като е организирана преди дни, не е включена във вече отпечатаните плакати. От кметството информираха още, че ще бъде осигурен безплатен транспорт до Музеен център Александрово, където на 6 септември ще бъде открита фотоизложбата “Алехеологическото богатство на РИМ-Хасково“. Автобусите ще тръгнат от пл. „Общински“ в 10.00 часа.

Поетична книга, която е събрала стиховете на талантливи поети от Хасково и побратимения Шатура ще бъде представена в РБ „Христо Смирненски“ на 9 септември от 17.00 часа, информираха от общината.

60 000 лева е гласувал общинският съвет за провеждането на празниците на Хасково. От кметството допълниха, че точна калкулация на разходите ще могат да направят едва след приключването им, но цифрата няма да надхвърли гласуваната сума. И тази година всички хасковски формации, които ще участват в празничната програма, ще се представят без да получат хонорари.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини