От х:

Днес в x:

Иван заряза любовницата, с "отчаяната" Вихра се съдят за милиони

Иван Христов се е разделил с Ирина Сарачинова - жената, заради която е в процес на развод с жена си Вихра, твърди "Всеки ден". Водещият е решил да прекрати връзката с любовницата, докато промените около развода му и "Станция Нова" станат ясни.

Възможно било обаче опосумът и "най-добрата майка" само временно да са замразили отношенията си. Причината е, че жената на Иван била побесняла и решена да го съсипе.

"Отчаяната съпруга" вече била предявила претенции за разделяне на имуществото при развода. Тя щяла да получи семейния апартамент и две коли. При нея остава и 6-годишната им дъщеричка Ава.

Още не било ясно какъв процент от авоарите на фирмата "Междинна станция" щяла да поиска, но сумата няма да е малка. Вихра работи за семейния бизнес още от създаването на компанията.

За да не дразни съпругата си допълнително, Иван бил прекратил връзката си с Ирина Сарачинова. Според запознати решението устройвало и нея. Тя също била в развод и се притеснявала кой ще спечели родителските права над двете им деца.

Сарачинова вече не живеела в семейното жилище и се е изнесла в нов апартамент, купен от Иван Христов. Той обаче не обитавал официално жилището. Изнесъл се бил при майка си Сашка и отново се въртял в стария си квартал. В момента там била и дъщеричката му Ава, за която обичайно се грижела родителката на водещия.

Вихра била сама и се опитвала да превъзмогне шокиращите обрати в живота си.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини