От х:

Днес в x:

Кучета откриха колата на стрелците от Хаинбоаз

Полицейски следови кучета са открили опожарен автомобил, с който се предполага, че са се придвижвали нападателите, простреляли на 3 август край прохода Хаинбоаз бизнесмен от Велико Търново. Това съобщи пред БТА комисар Живко Коцев - директор на Областната дирекция на МВР.

Колата - "Ауди 80" със старозагорска регистрация, е била изоставена и запалена в горски масив между селата Пушево и Керека, северно от Велико Търново. Кучетата са надушили останките от автомобила по следи на двамата маскирани мъже, които простреляха с автомат 46-годишния Атанас Атанасов, представител на цифровата телевизия "Булсатком". Издирването на извършителите продължава.

Основната версия на полицията е, че те са простреляли бизнесмена заради информацията, че пренася голяма сума пари. Оказа се обаче, че той не е носел в себе си такава.

Според д-р Людмил Гецов, директор на великотърновската болница, състоянието на пострадалия е стабилно. По преценка на лекарския екип ще бъде решено дали има необходимост неговото последващо оперативно лечение да продължи в друго здравно заведение. Ако това се наложи, вероятно той ще бъде транспортиран във ВМА в София.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини